2777
2789
عنوان

گاهی وقتا حاااالم از زندگی خواهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 6650 بازدید | 131 پست

عزیزم اینکه روستا زندگی میکنه و اینکه از مادرشوهرش نگه داری میگنه انتخاب خودشه هیج عیبی نداره و شوهرشو دوسداره 

اما اینکه بچه دار میشه همش درحالیکه دستش خالیه و خیلی داره بهش فشار میاد کاملا حق باهاته حق داری نگران باشی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هی میکفت ناخواستس اما من خودمم الان مدت زیادیه ازدواج کردم و از اینچیزا میدونم بنظرم اصلااااا ناخواس ...

دقیقا اگه وااااقعا ناخواسته ناخواسته بود که مینداخت من بچه دوممو ناخواسته باردار شدم ولی دیگه خیلی سفت سخت ناخواسته نبود گذاشتیم موند سومی رو دیگه حامله شدم سفت و سخت نمیخواستیم انداختیم و الان همه یه سعیمو میکنسم که حامله نشم 

طفلی دلم براش سوخت  بیشتر باید مواظب بود بچه خوبه ها ولی آدم پول داشته باشه و دست کمک

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
عزیزم اینکه روستا زندگی میکنه و اینکه از مادرشوهرش نگه داری میگنه انتخاب خودشه هیج عیبی نداره و شوهر ...

هی میگفت ناخواسته بوده یکی ناخواسته دوتا ناخواسته...

بچه اولیش ک گفت شوهرم خودش میدونسته خواسته حامله شم دیگه نرم دانشگا حتی ترم اخر دانشگاشو بخاطر بی پولی و بچه دار شدن ول کرد

یه کاندوم معذرت

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بیشتر ببینید
شاید خواهرت از تو راضی تر باشه از زندگیش

دقیقا خواستم همینو بگم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شاید خودش از این وضعش راضیه ...قصد توهین ندارم ولی بعضیا دوست دارن فقط بچه بیارن و کار کنن و تو روستا باشن ...من کسی رو میشناسم که ۸تا بچه داره تازه میگفت کاش یکی دیگه هم می‌آوردم ش به من میگه چطور دلت میاد دیگه بچه نمیاری ی خونه قدیمی تو ی منطقه پایین هم داره من نمی‌فهمم درکش نمیکنم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
طفلی دلم براش سوخت بیشتر باید مواظب بود بچه خوبه ها ولی آدم پول داشته باشه و دست کمک

بچه هاش میدونی ب باباش نگا میکنن ی رفتارای دارن حالم بهم میخوره ازشون  همش ب رفتارای باباشون نگا کردن

هی میکفت ناخواستس اما من خودمم الان مدت زیادیه ازدواج کردم و از اینچیزا میدونم بنظرم اصلااااا ناخواس ...

دقیقااااا 

مگه عصر قاجاره ناخواسته به وجود بیاد!!! وای چه قد حرصم‌گرفت از دست خواهرت

هرچیم میگم میگه اصلا اهمیت نمیدم ب اینچیزا چندتا گاو گوسفندم براش خریدن باید مواظب اونام باشه

یه‌ سوال مهم خودش از شرایطش راضیه اگه آره که به نظرم دیگه شما نباید به روش بیاری اگه باهات درد و دل می‌کنه و ناراضیه کمکش کن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده