2777
2789
عنوان

دوستای بلفی چهارده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 137 پست
از تاریخ آخرین پریودم دقیق ۳۷ تمام بودم ان تی ۳۷ هفته و چهار روز دستگاه نخواست و البته همه چی مثل پس ...

خدا حفظش کنه دختره؟من الان ۳۶ هفتم پس بجمبم سریع جم کنم وای یه لحظه تصور کردم کیسه اب بترکه از وحشت پس افتادم ماشاالله عجب دلی داشتی رفتی حموم ارایش کردی ایول من اون لحظه مردم🤣🤣🤣👍👍👍

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
الانم خوب بود بیمارستانش راضی بودین؟

خوب بود خیلی باهام همکاری کردن در همه زمینه ها

پرستار همراه میخواستم حتی برام گرفتن تو راه بیمارستان فیلمبردارشون سریع اومد بدون هماهنگی قبلی بازم تو راه زنگ زدم 

کادر اتاق عملش عالی بودن کلی خندیدیم با هم قبل و حین عمل 

من آدم سخت گیری نیستم برام خوب بود 

پمپ درد هم داشتم اونم کمکم کرد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب بود خیلی باهام همکاری کردن در همه زمینه هاپرستار همراه میخواستم حتی برام گرفتن تو راه بیمارستان ...

خوبه پس، خداروشکر همه چی خوب گذشته براتون 😘روی نینی از طرف من ببوس🌹

خدا حفظش کنه دختره؟من الان ۳۶ هفتم پس بجمبم سریع جم کنم وای یه لحظه تصور کردم کیسه اب بترکه از وحشت ...

پسره 

خیلی دلم دختر میخواست اما حکمت خدا برام نبود راضی هستم به رضای خدا

اولش ترسیدم ولی بعد خودمو سریع جمع کردم پریدم حموم و بعد اومدم شیک نشستم سشوار کشیدم آرایش کردم بعد وسیله جمع کردم فکر کن تمام سرامیک ها خیس شده بود ...

و اینم فکر کن نه ماه بارداری و زایمان و بیمارستان و این پنج روزه هم تنها بودم ولی کم‌نیاوردم خدا کمکم کرد شیاف میزنم و تحمل میکنم 

یک پسر کلاس دومی دارم وسط امتحانهای اونه 

شرایطتم وحشتناک سخته...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوبه پس، خداروشکر همه چی خوب گذشته براتون 😘روی نینی از طرف من ببوس🌹

مممنونم عزیزم 

بازم طبق معمول هر سوالی باشه در خدمتم یک سری اطلاعاتم هم آپدیت شده دیگه 😅😄

وااااای مبارکه خونه تون پر نور

ممنونم عزیزم 

پسره خیلی دلم دختر میخواست اما حکمت خدا برام نبود راضی هستم به رضای خدااولش ترسیدم ولی بعد خودمو سری ...

اخی عزیزم 

حیف خودم اوضاعم از تو بدتره اگر نه میومدم کمکت.

بهرحال خوشال شدم واست عزیزم برا بار دوم مامان شدی ♥️♥️♥️

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
اخی عزیزم حیف خودم اوضاعم از تو بدتره اگر نه میومدم کمکت.بهرحال خوشال شدم واست عزیزم برا بار دوم مام ...

ممنونم عزیزم ❤️🌱🥰

میگذره دیگه 

قدم نورسیده مبارک 

بقول ماها؛با نازِ پدر و مادر بزرگ شه😍منم احتمالا آخر خرداد میاد نینیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
قدم نورسیده مبارک بقول ماها؛با نازِ پدر و مادر بزرگ شه😍منم احتمالا آخر خرداد میاد نینیم

ممنونم عزیزم 

به سلامتی و شادی و دل خوش

عزیزم ❤️❤️❤️ مبارک باشه

خدا برای هم حفظتون کنه ❤️❤️❤️

مامان ِ عاقل و دانا و مهربون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم به سلامتی و شادی و دل خوش

قربونت برم 

تجربه پاره شدن کیسه آبو ندارم،زایمان اولمم طبیعی بود اینم طبیعی هستم اگ خدا بخواد 

واقعیه ک میگن کسیه ک پاره شده تا یکی دوساعت وقت هست؟

آخه دوست دارم دردام شروع شد بقول شما دوش بگیرم تمیز و آراسته برم ،چون زایمان اولم ترسیدم همون‌جوری با لباس خونگی رفتم و برگشتم😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

سلام عزیزم مبارک باشه 😍😍😍

وای بوی نی نی تا اینجا اومد 🥺🥺🥺

ولی چقدر خوش به حاله کارن کوچولو شده 😁

اگه بدونه چه مامان مهربون و فهمیده ای داره 🥺

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤