2777
2789
عنوان

دوستای بلفی چهارده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 137 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تبریک میگم منم وسط خرداد زایمانمه ان شاالله سلامت باشی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
قدم نو رسیده مبارک😘🤍

ممنونم از محبتتون ❤️🌱

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مبارک باشه جانا...فسقلی خان و از طرف من ببوس.

انشاالله که همیشه حال دلتون خوب و عالی باشه.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

بیشتر ببینید
🥰چه اسم قشنگی خدا جفت پسرا رو حفظ کنه براتون

ممنونم از محبت شما قشنگم❤️😍🥰🌱

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ای جااااانم😍 شما همیشه میگفتی یکی دارم و ارزو دارم دومی رم داشته باشم چقد دعات کردم باردارم هر وقت اسمتو تو تاپیکا میدیدم دعات میکردم ، خداروشکر عزیزم چشمت روشن 🌹

برا منم دعا کن پسرمو صحیح و سالم بغل بگیرم

🤍🌱
حالا چرا سکوت اگه دوس داشتی بگو

شرایط بارداری قبلیم که متاسفانه سقط شد و حرف های بعدش و یک سری مسائل 

مبارکه گلم . خودتون هم خیلی انسان خوب و باشخصیتی هستین .

قدم نو رسیده مبارک 

انشاالله همیشه در پناه خداوند سالم و سلامت باشید . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید

سلام شما رو میشناسم ی بار هم صحبت شدیم عزیرم چقدر خوب انشالله پاقدمش خیرو برکت باشه براتون خیرشو ببینید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم