2777
2789

با اینکه رشته منو برای دو تا شغل میخان ولی شرکت نمیکنم 

چون ظرفیتها خیلی پایینه منابع زیاد و اخرم فقط پول از جیب ادم میره و وقت و این جوونی ک دگ برنمیگرده 

حیف سالهایی ک درس خوندم توی کشوری ک علم ارزشی نداره ...

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول ندارم 

کلا هر ازمونی تلاش کنی نتیجه میگیری 

آپ مشد برو بانک 

بانک نشد اینور اونور دادگستری اینهمه اداره هست

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید
عزیزم از آزمون استخدامی هیچوقت تا امید نشو هر کی اطراف ما بوده پنجاه بار شرکت کرده ولی آخرش قبول شده ...

مرسی عزیزم 

اینو ک نه ولی وزارت بهداشتو شرکت میکنم 

با قلب پاکت دعا کن واسه هممون ❤️❤️❤️

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

من یک سال درس خوندم شهرم رشته منو نمیخواد شهرای دیگ هم ۱ نفر💔💔💔

باور کن راحت شدی بخدا من دوبار رفتم مصاحبه خیلی اذیت میکنن

ی جای دیگرو شرکت کن 

فراگیر هم میاد دفترچه ش 

ولی آپ ارزششو نداره واقعا

جالبه طرفیت اموزگاریم خیلی کم کردن .شهر ما فقط یه نفر 😐منابعم با کل عوض کردن کههه

منابع خیلی زیاده اصلا برای من ارزش نداره ذهنمو درگیر کنم

بیشترشم نامرتبط 

انگار میخان تو حوزه علمیه استخدامت کن !!!

منابع خیلی زیاده اصلا برای من ارزش نداره ذهنمو درگیر کنمبیشترشم نامرتبط انگار میخان تو حوزه علمیه اس ...

کلا منابع دوسالو گذاشتن کنار به جز چن تا..برگشتن به منابع قبلی😐خیلی مسخره اس..دوست من از پارسال همونارو میخوند💔