2777
2789

واقعا مهمه بچه ها

من با یکی بودم کور بودم میگفتم فقط خودش مهمه و خواستگارامم رد میکردم بگذریم از اینکه اون بعد ۵ سال تا یکی اومد سریع اونو جایگزین کرد فکر میکنم یکی از موقعیتای منو داشت یکسالم نمیموند

خلاصه وقتی جدا شدیم و اون روی عقده ای خودشو نشون داد فهمیدم چقدر کمبود داره 

اون موبایلی که برای من چیز عادیه یا ورزش و چیزایی که روتین زندگی من بود انقدر براش خاص بود همه جا جار میزد و میخواست منو بسوزونه که ببین مثلا منم میتونم

بگذریم که چقدر دوستام منو مسخره کردن که این کی بود تو باهاش بودی اینا رو حتی تو پروفایل اینستاشم زده

در نهایت هم میرن سمت یکی مثل خودشون چه سطح مالی چه شخصیتی

ولی واقعا اشتباه منو نکنین 

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگ و سطح مهمه

ولی اینی که شما گفتی فرهنگش متفاوت نبود کلا بی فرهنگ و عقده ای بوده

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشود‌گر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

بیشتر ببینید

واقعا خیلی مهمه

منم با یکی آشنا شده بودم از لحاظ مالی فرهنگی ازما خیلی پایین تر بود ولی برام مهم نبود اخر سرم بهم خیانت کرد الان خوشحالم که تو زندگیم نیست و باعث شد ارزش خودمو بدونم ولی وقتی فکر میکنم اجازه ورود همچین آدم بی لولی رو تو زندگیم دادم از دست خودم عصبانی میشم

خانوم مهندس💍

بعضیا واقعا تازه به دوران رسیده ان

بخدا وقتی جدا شدیم رفته بود رو پروفایلش عکس تو آیینه گرفته بود که هم ببینم لاغر شده هم ببینم موبایل خریده😂

هم کلی توضیحات داده بود تو بیوش که ورزش میکنه و چیزای دیگه😂

آفرین وقتی یه پسر سطح پایین ولت کرد تازه میفهمی زندگی رو انیش و شیما کاتوزیان بردن

دقیقا

انگار دردش بیشتره

اونیم که جات میاره همش با خودت میگی اگه سطحش دختر اینجوری بود چرا اومد با من

فرهنگ و سطح مهمهولی اینی که شما گفتی فرهنگش متفاوت نبود کلا بی فرهنگ و عقده ای بوده

وقتی جدا شدیم هر کاری کرد حرص منو در بیاره و بگه من باخت دادم اونم با چیزای که برای من خیلی عادی بود😂

وقتی جدا شدیم هر کاری کرد حرص منو در بیاره و بگه من باخت دادم اونم با چیزای که برای من خیلی عادی بود ...

خودتو نجات دادی😂 از دست این آدما تو حالت عادی باید فرار کرد چه برسه پارتنر

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشود‌گر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

بیشتر ببینید
واقعا خیلی مهمهمنم با یکی آشنا شده بودم از لحاظ مالی فرهنگی ازما خیلی پایین تر بود ولی برام مهم نبود ...

اتفاقا اونم بهم خیانت کرد بعد ۵ سال قول و وعده😂