2777
2789
عنوان

دلیل این نگرانی ها چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 24 پست

من میگم یا جدا شو یا سعی کن زندگی شادی برا بچه ات بسازی 

اون بچه گناه داره 

فردا بزرگ میشه پر از کمبود 

الان نگرانی جاری ازت دورش نکنه 

فردا جانعه پر از ادمه که ازت دورش کنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم یا جدا شو یا سعی کن زندگی شادی برا بچه ات بسازی اون بچه گناه داره فردا بزرگ میشه پر از کمبود ...

با کدوم پول جدا شم باید مهریه بده برم جا اجاره کنم 

خونه پدر که ندارم کجا برم کنار خیابون برم 

راست میگی من حال دلم خوب نیست 

پیامم فقط با نیت خیر برا خودته مگه ما چند بار زندگی میکنیم که خودتو انقدر عذاب میدی

کاش جایی بود که برم 

من حتی به بهزیستی هم فکر کردم ولی میگن مادر و از بچه جدا می کنند محیط ش بده

من میگم یا جدا شو یا سعی کن زندگی شادی برا بچه ات بسازی اون بچه گناه داره فردا بزرگ میشه پر از کمبود ...

الهی بمیرم براش الان هم پر از کمبوده 

سرش داد می زنم عصبی م 

من اینطور نبودم 

با کدوم پول جدا شم باید مهریه بده برم جا اجاره کنم خونه پدر که ندارم کجا برم کنار خیابون برم راست می ...

میدونم سخته 

مهریه تو بذار اجرا ماهانه تقسیط میکنن 

نفقه بچه هم به عهده خودشه اونم ناهانه تقسط میشه 

خودتم برو سر کار قبلیت 

فکر کنم از پسش بربیای 

البته من اینا رو نمیگم که انجام بدی 

دارم میگم تو میتونی بری خودت و دست و پا بسته نشون نده 

با افتخار بگو میتونستم برم ولی نرفتم 

بگو میخوام زندگیمو بسازم 

خیلی سخته یه طرفه تلاش کردن ولی چاره چیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نمیگم ببخشش یا چی یا چییییی    ولی بزا بهت ی چی لگم   بیشتراز من هییییییییییییچ احدی درد نکشیده      ولی باز موندم  چون مسعول دوتا بچه هستم   شده شب تا صب گریه کردم   ولی الان دیگ سنگ شدم    فقط برا بچه هام زندگی میکنم     اگ جایی نداری  تا مستقل شدنت تحمل کن    ولی اگ قابل بخشیدنه  ببخش  فراموش کن همین 

اخه به من که می رسه زورش میاد تایپ کنه سدا می فرسته برای اون سه تا استیکر فرستاده

حق داری منم مث توام. البته الان ک جرات نداره شوهرم ب گوشیش دست بزنه پیامی چیزی بفرسته ب کسی. ولی قبلا کامنت میفرستاد یاتو گروه مختلط چت میکرد منم حرصم میگرفت میگفتم میتونه بااونا چت کنه یه عالمه اما ی پیام میخاد بمن بده وقت نداره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40