2777
2789
عنوان

شده وسط یه خاب خوب از خواب بپرین

61 بازدید | 10 پست

خیییلیییی حس عنیه

امروز صبح یه خاب خوب میدیدم بعد مامانم داد زد پاااشوووو صبحونه بخور

انقد عصبی شدم 

اخه خیلی خاب خوبی بوددددد داشتم ذوق مرگ میشدم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش خواب می‌بینم پول و طلا پیدا کردم بعد یه الاغی بیدارم می‌کنه نمی‌زاره لذت ببرم😂

وای دلم میخاس گریه کنم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

مامان😭😭😭😭😭 برای خوب شدن مامانم دعا کن😭🙏🙏🙏

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

اگه میخوابیدی ادامه اش رو میدیدی

نتونستم بخابم بعدش هرکار کردم پرید خابم

کلی با مامانم دعوا کردم

بیشتر ببینید
من اینجور مواقع به زور میخوابم تا ادامشو ببینمجالبه که میبینم

هرکار کردم دیگ خابم نبرد 

بیشتر ببینید

اتفاقا منم امروز داشتم خواب میدیدم همسایه بیشعور سرودصدا کرد پریدم گفتم بخوابم ادامشو ببینم چیشد نشد دیگه . من از خواب بپرم دیگه خوابم نمیبره با تقی هم میپرم خوابم سبکه

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .