2777
2789
عنوان

از مسیری ک اومدی چقد راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 216 پست
توصیتون به من ۱۸ ساله چیه به درس هم علاقه ندارم و بشدت بلند پرواز و عاشق پول

اول اینکه زبان بخون و ورزش هم در کنارش داشته باش 

بعد ببین توی چی استعداد داری همون ادامه بده 

من استعدادم توی تصویر برداری و تدوین فیلم بود 

همینو ادامه دادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیتون به من ۱۸ ساله چیه به درس هم علاقه ندارم و بشدت بلند پرواز و عاشق پول

با این تفاسیر من ادم مناسبی برای توصیه کردن به شما نیستم

هرچی دارم از درس خوندن زیاد دارم

فقط میدونم استمرار و دیسپلسن توی هر نوع موفقیتی ضروریه

۱۸ سالمه توصیه شما چیه به درس هم علاقه ندارم چندتا مهارت بلدم و میخوام رو اونا کار کنم و پولامو جمع ...

من به درس علاقه داشتم، و خیلی خوشحالم که ادامه دادم با قدرت،

توصیه ام اینه که بری دنبال کاری که دوسش داری و البته فکر شده نه از روی هیجان، و زندگی تو برای کارای بیهوده که صرفا بخوای وقتت پر کنی نذاری، مهارت یاد بگیر و خب اگه میتونی چند تا زبان یاد بگیر، و اینکه تو هرکاری وارد میشی سعی کنی به کم قانع نشی و بهترینشو به دست بیاری، مثلا دانشگاه بهترین دانشگاه و اینکه عمرت رو صرف آدمهای پوچ نکنی، و همنشین و دوست آدم حسابی داشته باش،

من این مسیر رو رفتم ولی خوبیه سارهایی از زندگیم هدر رفت، 

رانندگی یاد بگیر حرفه ای 

درس  بخون حتما ‌‌‌...دانشگاه  یه دنیای جدیدی به روت باز می کنه ...دایره روابطت ت رو گسترش میده...

یه حرفه یاد بگیر  مثل برنامه نویسی ...

ایونت های کاریابی و استعداد یابی شرکت کن

رو شخصیتت کار کن ..سعی کن  زن قوی و مستقلی باشی 

ازدواج نکن ...جدا ازدواج زیر ۲۵ اشتباهه محضه

از جووونیت مراقبت کن ...به زیبایی ت اهمیت بده ...به پوستت...اندامت...ورزش کن. ‌‌

دوستای خوب داشته باش ... تا میتونی  لذت ببر از این دوران خوش جوونی و بی خیالی و چر از هیجان 

امروز داشتم فکر می کردم  چقدر دلم میخاست برگردم به ۱۷ ۱۸ سالگیم ...

تا ۲۴ سالگی عالی بود همه چیز...یه تصمیم اشتباه و..‌یه ازدواج اشتباه...خراب کزد همه ب زحمات سالهای قبل و .. و واقعا دیگه هیچ وقت آرامش  نشاط اونروزا بر نگشت ... الان تو ۳۳ سالگی میگم کاش هیچوقت با یه تصمیم   اشتباه زندگیم کع به خوبی داشت طی میشد رو خراب نمیکردم ...

من فقط فکر میکردم جای ازدواج و یه خانواده تو زندگیم کمه ...همه‌چیز عالی ...اما خب ...

امیدوارم  بعد ۳۰ از  یاد آوری روزای جوونیم لذت ببری ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

درخواست دوستی دادم ممنون میشم قبول کنی.سوال خیلی مهمی دارم.میخام راهنماییم کنی

با افتخار در خدمتم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تاالان که ری دم💩🗿

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

بیشتر ببینید

خداروشکر تا الان خدا خیلییی هم. به من هم به بقیه کمک کرده و واقعا راضی نباشم ناشکریه تو زندگی همینکه خود امروز خودم رو با دیروزم مقایسه کنم و سعی بر پیشرفت داشته باشم دنیایی برام ارزش داره خصوصا که خودم رو با هرکسی مقایسه نکنم فقط با خودم 

تحصیلی راضیم ( دانشجو معلمم ) 

شغلی هم همین تحصیلم هست مطمین نیستم چون هنوز شاغل نشدم 

مالی هم خداروشکر ( البته مشکلات اقتصادی هست اما خدا همیشه تو شرایط سخت کمک کرده و میکنه ) 

ازدواج هم فعلا علاقه ای ندارم و مطمین نیستم فعلا فعلا ها ازدواج کنم 

خداروشکر تا الان خدا خیلییی هم. به من هم به بقیه کمک کرده و واقعا راضی نباشم ناشکریه تو زندگی همینکه ...

از لحاظ تحصیلی خیلییییییی راضیم 

خداروشکر درسام رو دوست دارم .

علاقه قلبیم نبود و یهویی وارد این مسیر شدم اما الان عاشقشم 

خوشحالم تلاشمو کردم خوشحالم که جا نزدم به خودم افتخار میکنم به خاطر تمام روزهای سختی که گذروندم، چه خوابگاه که مجبور بودم گاهی شش ماه یه بار خانوادم و ببینم چه برای کنکور که مسیر سختی گذروندم امیدوارم بقیشم خدا کمکم کنه

تسلیم نشید مهم ترین اصل زندگی من بود هیچ وقت تسلیم نشو نام امید شدی مشکلی نیست دوباره بلند شو انجامش بده

پناه بلندی و پستی تویی، همه نیستند آنچه هستی تویی؛