2777
2789
عنوان

بیکار شدن بعد از بچه دار شدن

175 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

من تا قبل از بارداریم معلم بودم 

از دو سال پیش مه بار دار شدم مجبور شدم نرم سرکار یعنی شوهرم گفت نرو یه وقت بچه اسیب میبینه 

پارسالم شش ماهش بود نرفتم چون خیلی رفلاکس داشت و کسی رو نزدیک نداشتم بهش بدم مهد هم نوزاد به اون کوچیکی رو نمیشد گذاشت 

امسال بچم ۱۳ ماهشه و میخواستم دوباره کارم رو شروع کنم شوهرم نمیذاره میگه مهد به بچه خواب اور میدن یا دعواش میکنن یا سرش میخوره زمین یا جایی نمیگن 

احساس بدی دارم شدم یه زن خونه دار بعد از اونهمه زحمت درس خوندن 

دیگه چند سال کار نکنم بهم کار نمیدن ، مجبور میشم همیشه تو خونه بمونم 

چکار کنم 

تجربه هاتون رو بگید لطفا 

مرسی 🩷🩷🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو سر کار

وگرنه بچه بزرگ میشه میره دنبال کار خودش و تو می مونی و یه حطرت بزرگ

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید

عزیزم مهدکودکا اینجوری نیستن همشون

من خواهرم دوتا مهدکودک داره

انقدر رو انتخاب مربی و بچه ها حساسههههه

دوربین همه حای مهد هست ببخشید حتی تو سرویسا

و اینکه با همسرت برید مهدکودک کجوز بهزیستی و پروانه مدیر و ببینید حتما و از چندتا مادر که اونجا میان پرس و جو کنید حیفه معلمی و ول کنی خدایی

هزینش زیاده حقوق کل ماهشو باید بده

نمیدونم والا

شنبه تا چهارشنبه کلیشم ک تعطیلی میخوره ساعتی یا روزی حساب کنه

زیاده ولی یکی دوسال مجبوره تحمل کنه بچه عاقلتر بشه بتونه حرف بزنه بذارتش مهد

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

من الان بچم سه سالشه 

یه سالش بود براش پرستار گرفتم رفتم سرکار تا همین چندماه پیش پرستار داشت دیدم آرومه و کاری نداره دیگه پرستار نخواستم الان اصلا اذیت میکنه در روز شاید ۵ ساعت بچمو ببینم یا شاید یه روز کامل پیشش باشم چون تم و ساعت و روز کاریم نامشخصه

اما خب ادیت نمیکنه آروم آروم و حرف گوش کنه

توجه توجه برای اونایی که ازم شغلم بارم و کارمو میپرسین شغلمو نپرسین توجه توجه برای اونایی که بهم تیکه میندازین توهین میکنین نفرین میکنید حرفاتون به چوچ.....ول  گربه های داخل حیاطم توجه توجه برای کسایی که در باره زندگی من نظر میدن گ.........وه خوری نکنید که به  پشم شوهرمم حساب نمیکنم حرفاتونو((به وقت گایید.....ن همه مخب....را و خایه... مالا))✅️((به وقت روزی که اف.....غانی هارو بندازیم بیرون))

بیشتر ببینید
بزار یکم بزرگتر بشه بنظرم

میترسم دیگه کار گیرم نیاد 

تا پارسال التماسم میکردن همش زنگ میزدن بیا 

امسال باید با التماس کار گیر بیارم 

یکی دو سال دیگه سرکار نرم دیگه خیلی سخت میشه