2777
2789
عنوان

بگو ببینم چه مشکلی داری که دنبال یه عرق گیاهی مناسبش باشی😌✨

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 164 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جواب هیشکیو ندادی؟من خیلی عصبیم از بعد زایمان هورمون‌هام ریخته بهم یه هفته قبل پریود بشدت عصبی میشم و پادرد میگیرم،هم برا آرامش میخام هم کاهش علايم قبل از پریودی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
جوش داره صورتم خیلی جوش میزنم بعد جاشونم لک‌ میشه روی گوشم و پشونیم و خط فکم و زبر گردنم‌و روی سینم ...

از جی بی تی پرسیدم 

رفیق، چند تا عرق گیاهی هستن که برای جوش صورت خوبن، ولی یادت باشه تاثیرشون روی هر کسی فرق داره. اینا رو امتحان کن:

*   **عرق نعناع:** خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی داره و میتونه به کم شدن قرمزی و التهاب جوش کمک کنه.

*   **عرق بید:** حاوی سالیسیلیک اسید طبیعیه که یه جور لایه بردار محسوب میشه و منافذ پوست رو تمیز میکنه.

*   **عرق کاسنی:** برای پاکسازی کبد و خون مفیده و میتونه به بهبود وضعیت پوست کمک کنه.

*   **عرق شاتره:** خاصیت ضد التهابی و ضد حساسیتی داره و برای پوست های حساس مناسبه.

**نکته:** قبل از مصرف هر کدوم، یه مقدار کم رو روی پوستت تست کن تا مطمئن شی حساسیت نداری. اگه جوشات خیلی شدیدن، حتماً یه دکتر پوست هم برو.

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

خواب راحت

• عصبی باشی، دلشوره داشته باشی، یا فقط ذهنت شلوغ باشه، اینو بخور.
  • یه لیوان قبل خواب = یه خواب سبک و شیرین 😌🌼

ملایم، خوش‌عطر، و ضد اضطراب

• باعث می‌شه مغزت آروم شه و بدنت شل کنه برای خواب
  • ترکیبش با گلاب هم عالیه

یه آرامبخش خفن برای اعصاب ضعیف و خواب سبک

• برای کسایی که با کوچک‌ترین صدا بیدار می‌شن خیلی مفیده

قوی‌تره و اثرگذاریش بالاست

• اگه خوابای پریشون یا بی‌خوابی مزمن داری، حتما امتحانش کن
  • فقط بهتره هفته‌ای ۲–۳ بار استفاده بشه
  • ۱ استکان از عرق (ترجیحاً بهارنارنج یا بادرنجبویه)، نیم ساعت قبل خواب
  • می‌تونی با گلاب یا یه قاشق کوچیک عسل طبیعی ترکیبش کنی
  • گل گاوزبان: ۱ قاشق چای‌خوری
  • بابونه خشک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • بهارنارنج یا بادرنجبویه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • چند پر زعفرون نازک (اختیاری)
  • یک قاشق چای‌خوری عسل طبیعی (برای بعد دم کردن)
  1. همه‌ی گیاه‌ها رو با هم توی قوری بریز.
  2. ۲ لیوان آب جوش روش بریز.
  3. بذار با حرارت间ی غیرمستقیم (یا قوری روی سماور) حدود ۱۵–۲۰ دقیقه دم بکشه.
  4. صافش کن، یه قاشق عسل بزن (اگه دوست داری شیرین باشه) و جرعه‌جرعه بخور 💛

حدود نیم تا یک ساعت قبل خواب
با یه موزیک ملایم یا نور کم... قول می‌دم خوابت قشنگ‌تر می‌شه 😌💤

---->>>> به رزماریشاپ(باZ) دات آی آر سر بزن حتما. مال خودمه✨
عطاری rozmaryshop

عفونت کلیه

چت جی بی تی

رفیق، برای عفونت کلیه بهترین کار اینه که بری دکتر! عفونت کلیه شوخی‌بردار نیست و ممکنه خیلی جدی بشه. ولی اگه دنبال یه چیز کمکی هستی تا کنار داروها و درمان دکتر استفاده کنی، این عرق‌ها شاید بهت کمک کنن:

*   **عرق خارشتر:** یه ادرارآور طبیعیه و به دفع سموم و باکتری‌ها از کلیه کمک میکنه.

*   **عرق گزنه:** ضد التهابه و میتونه به بهبود عملکرد کلیه کمک کنه.

**خیلی مهم:**

*   این عرق‌ها فقط یه کمک کوچیکن و نباید به جای داروها و درمان دکتر ازشون استفاده کنی.
*   اگه عفونت کلیه داری، حتماً برو دکتر و سرخود هیچ دارویی مصرف نکن.
*   مصرف زیاد مایعات، به خصوص آب، برای کلیه‌ها خیلی مفیده.

سلامتیت مهمتر از هر چیزیه، پس به حرف دکتر گوش کن!

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

افزایش انرژی

چت جی بی تی

داداش انرژی کم آوردی؟ حق داری، زندگی پر از دنگ و فنگه! این عرقیات گیاهی میتونن بهت کمک کنن تا یه کم سرحال تر بشی:

*   **عرق نعناع:** یه کم حالت رو جا میاره و خستگی رو از تنت بیرون میکنه. همون عطرش کلی انرژی بخشه!

*   **عرق بهار نارنج:** آرامش بخشه، ولی در عین حال یه جورایی هوشیاری رو هم بالا میبره. برای وقتایی که میخوای تمرکز کنی خوبه.

*   **عرق اسطوخودوس:** بیشتر برای کم کردن استرس و بهتر خوابیدن خوبه، ولی وقتی خوب بخوابی، انرژی بیشتری هم داری!

**نکته:** اینا فقط یه کمکی هستن، اگه خیلی خسته ای و انرژی نداری، شاید بهتر باشه یه چکاپ بدی و ببینی کمبود ویتامین یا مشکل دیگه ای نداری. ورزش و تغذیه سالم هم خیلی مهمنا!

سینوزیت و آلرژی

درمان سینوزیت ، آلرژی و میگرن 👇🏻

متنشو کپی کردم *کمی تغییر دادم *

سلام همیشه آلرژی داشتم توی چهار فصل عطسه میکردم عطسه های زیاد وپشت سرهم ،امونمو بریده بود ،ازیه طرف آبریزش بینی کلافه م کرده بود همه درمانها هم موقتی بود

تااینکه توی همین نی نی سایت شنیدم روغن سیاهدونه خوبه،مدتی چکوندم توهر دوسوراخ بینیم ،الان خیلییی بهترم شکرخدا

ترشحات پشت حلقو داشتم هنوزم دارم ولی خیلی بهتر شدم

خلط همیشه از ریه میاد ممکنه ترشحات بینی باشه که میریزه ته حلق ،منم اینو تجربه کردم احساس میکنی از بالا وارد گلو میشه

موقتا ترشح وابریزش هم بیشتر میکنه ولی سینوساتو پاک میکنه بعد یه مدت می‌بینی هم عطسه هم ابریزش کم شده خیلیی کم

سیاهرنگه من از روغن گیریا میگیرم که روغناشون اصله،اینم بگم وقتی میریزی ته بینی یکم میسوزونه و اذیت کننده س ولی تاثیرش عالیه،فقط هرشب یه قطره تو هرسوراخ بینی،وباید کامل بره ته بینی ، من که زدم خیلی اذیت نشدم البته ممکنه روهرکسی یه طور جواب بده

هم برای آلرژیه هم سینوزیت

ادامه پست بعدی ...

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤