2777
2789

کتابخونه ی ما دوتاسالن داره یکی بزرگه یکی کوچیک

حوالی ظهر بود دیگه مخم نمی‌کشید تصمیم گرفتم برم توسالن کوچیک ک یکی ۸ تا صندلی بیشتر نبود

ک تنوع بدم ب مکان بتونم بخونم

بعد سه تا دختره هستن تازه اومدن خیلی درس نخونن البته ب من ربطی نداره ولی ازاونان ک برای علافی و ...میان و نصف تایم بیرون دارن جلوی پسرا رژه میرن

بعد من رفتم تواون اتاق نشستم یهو یکیشون گفت برو بیرون اینجا اومدی چیکار منم چیزی بش نگفتم نمیدونستم واقعا چ واکنشی نشون بدم

شما بودید چیکار میکردید

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی چشم عباس آقا

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

میگفتی من اومدم سالن مطالعه، مطالعه کنم. شما با هدف دیگه‌ای میاید؟ اگه نه که سکوت رو رعایت کنید اگه آره که به سرپرست اطلاع بدم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مینشستم تو چشماش زل میزدم و میگفتم سندشو ببینم🤨

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

من بودم میگفتم بله؟؟؟ سندی بالای در ندیدم به اسمت باشه خریدیش؟ یا بسکه هوش و حواست جای دیگس یادت رفته کجا اومدی اینجا کتابخونس عزیزم محل عمومیه توذهنت مرور کن یاد بگیری کوچولو

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

عزیزم طرز رفتار اون دختر که خیلی بد بوده و مق داری ناراحت بشی و اگه من حای تو بودم خیلی آروم و مؤدبانه و در حد شان خودم بهش می گفتم کتابخونه یک جای عمومیه و همه حق استفاده دارن ولی کلا سالن کوچک در کتابخونه ها واسه بچه های تحصیلات تکمیلی یعنی فوق لیسانس و دکتراست  

والا من خیلی بحث نمی کردم. یه کلمه میگفتم کتابخونه عمومیه و معنی واژه عمومی هم مشخصه.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید

من بودم میگفتم میدونستم اینجا مایید همتون خودم نمیومدم، ممکنه اگه میموندم اینا از لج پارتای درسیم رو خراب کنن. اینجور دخترا بلانسبت واقعا دریده ان نمیشه دهن به دهن گذاشت...

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
بیشتر ببینید