2777
2789
عنوان

بچم نوزاده میشه کمک کنید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 51 پست
باشه عزیزم اگه یادم بود حتما میگم ولی دعای بقیه واقعا تاثیر داره همین آقایی که از تهران اومده بود حر ...

دلم کبابه برای بچم الان به مامان خانمومت زنگ بزن بهش بگو تروخدا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از همون اول شیر خشک میدادم چون شیر خودم سیرش نمیکنه معمولا روزی۴-۵بار شیر خشک میخوره غذای کمکی هم کم ...

عزیزم اینایی که دادی برای بار اول زود بوده و ممکنه سیب زمینی باعث دل دردش شده یا ماست حساسیت داشته دل درد گرفته 

اول از پوره میوه باید شروع کنی اونم از مقدار کم نه در حد سیر شدن فقط طعم ها رو بشناسه و غذای اصلی باید شیر باشه 

مثلا پوره سیب و گلابی و هویج و موز له شده از به اندازه کم برای تست حساسیت سه روز باید چک کنی 

بعدش فرنی ساده با آرد برنج ابکی نه سفت 

بعدش حریره بادام 

بعدش پوره سیب زمینی خیلی کم و همراه با کره گیاهی که یبوست نیاره 

کم کم ماه به ماه پیش برو یهویی نده  

از نت برنامه غذایی ماه به  ماه بگیر بخون خیلی خوبه 

بعد از ظهر برو پیش متخصص اطفال حالت هاشو به دکتر دقیق توضیح بده و کمکی هایی که دادی و اندازه که میدی به دکتر بگو 

که اگه دل درد داره بهش دارو بده و برنامه کمکیشو تغییر بده 

اینجوری بچه عذاب میکشه گناه داره 

یبوست که نداره ؟؟؟

میدونی چیه؟ماه رمضون مادرشوهرم میخواست بره مکه مراسم گرفت دقیقا از همون شب که مراسم تموم شد شروع کرد ...

چشم خورده مشخص

خواهرزاده منم تاسالگی نصف شب بیدار میشد جیغ می‌کشید

خواهرزاده منم خیلی خوشگل بود، ناز داشت قیافش

چندجابردن گفتن نظر داره

چرااعتقاد نداری، چشم زخم وجود داره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود