2777
2789
عنوان

بچم نوزاده میشه کمک کنید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 51 پست
دکتر گفت اگه حین جیغ زدن حرکت خاصی نشون نمیده مشکلی نیست

دکتر خوبی نبوده جای دیگه ببر 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید رفلکس یا کولیکه منم بچم اینجوری بود

اخه مگه۵ماهه هم رفلاکس داره؟۵۰رپز اول تولدش پدرمونو دراورد بخاطر کولیک و رفلاکس خداروشکر بهتر شده بود وخیلی ارومتر ولی باز الان موقع خواب اینحوریه وقتی بیداره اروم تر وبازیگوش تر از اون نیست اینقدر شیرین و خوبه راحت هم میخوابه پلی وقتی به خواب رفت شروع میشه

پسر منم تا بزرگتر شد هم همین بود ،گاهی بیدار می‌شد ی جوری جیغ و داد میکرد و گریه ک فکر میکردی چیزی گزیده ، ولی آخرم نفهمیدم چشه بزرگتر شد خوب شد

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

الان تو هوش مصنوعی زدم

میگه مراحل تکامل و رشد مغز بچه اس

همسرم میگه پسر ما هم کوچیک بود یهویی تو خواب جیغ میزد البته گریه نمی کرد 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

حالتش رو بیشتر میگی چطوریه ؟ بچه ات مشکل خاصی مثل رفلاکس داره یا نه ؟ 

مثلا جیغ میزنه بعدش ناله میکنه یا گریه ؟ 

موقع جیغذزدن دستش میپره یا نه ؟ 

موقع جیغ و گریه خودشو به عقب میکشه ؟ 

بعد از چند ساعت آروم میشه و میخوابه ؟

نمیدونم والا همه این کارا رو هم کردم اثری نداره

شاید مسخره باشه بنظر خیلی ها ولی نیست عزیزم  چون شرایط داشتم واینکارو کردم حل شد سنجاق قفلی بزن لباسش  از ترس جلوگیری میکنه و  دلدرد ودلپیچه  یا قلنج بدنش هم میتونه باشع بعد   غذاخودت  یک لیوان دم نوش زیره و تخم شوید و کمی شیرین بیان بخور  

چشم خورده دیگه

میدونی چیه؟ماه رمضون مادرشوهرم میخواست بره مکه مراسم گرفت دقیقا از همون شب که مراسم تموم شد شروع کرد پسرم خیلی بوره خیلی هم شیطون وشیرینه مامانم میگه بچه چشم خورده ولی خودم چون اعتقاد ندارم جدی نمیگیرم