2777
2789
عنوان

بسرم شش ماهشه وهمش سرمامیخوره بخداخسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 35 بازدید | 65 پست
عزیزم بچرو اینقدر نپوشون واسه همینه یه باد میخوره مریض میشه خونرو یه هوا نگه دار 28 درجه بهترینشه سرشم با دسمال نبند شیش ماهشه نوزاد نیست که یه هوا با یه لباس معمولی نگه دار بچرو اینقدر سرما نخوره
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاس شماشیرخشک میدین یاشیرمادر بسرمن همش سه ماه شیرخودموخورد منم همش فکرمیکنم بخاطر همینه ک همش سرمامیخوره امادکترمیکه ربط نداره شیرخشک وشیرمادر
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
2805
یاس ممنون که گفتی منم پسرم مریض شدیدا بد غذا و اصلا هم میوه نمیخوره چند بار به زور بهش دادم بالا آورده پس باید براش بگیرم دخترت چند وقتشه دیگه بهش چی میدی ؟مولتی ویتامین و آهنم میدی؟
پسر منم سرما خورده هفت ماهشه
بار الهی !   نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی  به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی ..پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی  کس به غیر تو نخواهم چو بخواهی چی نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ..
اگر تب ۱/۵ درجه بیشتز از ۳۷ بود باید نگران شد و تب بر داد. قطره عالیه بخور سرد. بالش پر نزار براش. ملحفه هاش رو تند تند بشور. اتاقش رو هر روز جارو برقی بکش و گرد گیری کن. اینا حساسیت رو کم می کنه
مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه همش میکه من سه تاسجه بزرک کردم اونروزمن خاب بودم دیدم رفتن براش قطره استامینوفن خریدن وبهش دادن هرجی میکم ندین شوهرمو شیرمیکنه اونم بامن دعوامیکنه میکه مامانم واردترهست
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
2810