2777
2789
عنوان

باز وحشی شدم

431 بازدید | 26 پست

خانما من نزدیک پریودم و تو دوران پریودم ، وحشی میشم 

منطورم از وحشی اینه که بی رحم میشم ، همه چیو بخ خودم میگیرم ، دنبال انتقامم،  گریه میکنم ، و......

شمام اینطوری میشید یا نه ؟

طبیعیه بنطرتون

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت شما تو پریودی اینجوری من ک حالت عادی اینجوریم باید چیکار کنم😐😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

برو داروخانه . بگو داروی قبل پریودی بدن بهت .

هم اعصابتو اروم میکنه .‌هم نفخ و بزرگ شدن شکم و.... از بین میبره 

۱۰ روز قبلش شروع به مصرف میکنی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

😂😂اتفاقا منم تو حالت عادی اینطوری هستم ولی نه به این شدت

😂😂فدا سرت بابا

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

نه من اینجوری نیستم از بس گفتین فکر میکنین خیلی چیز باحالیه. واسه همین پسرا دست میگریم هی میگین فکر کنم پریودی 

خیلی نرمال رفتار میکنم مث بقیه روزا 

شماهم خودتو کنترل کن میتونی