2777
2789
نمیدونم والااز جیشش نمیترسه پسر منولی پیپی رو میگه واااای سوووسکه نیاد منو بخوره و توی تصوراتش پیپی ...

🤣🤣🤣🤣الهی بگردم

اخه این موضوع رو خیلی شنیدم که از پی پی یا جیش میترسن😂😂😂

جالب بود

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

منم پسرم ۲ سال و چهار ماهشه همه چی رو کامل میفهمه ولی نمیدونم چرا رو این مورد درکی نداره

پسر شما زود بوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید چطوری پس دوستم میگه پسرش ۹ماهگی از پوشک گرفتن

مگه میشه😐😐😐😐😐 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
بیشتر ببینید
روشت چی بود

عزیزم بچه ها با هم فرق دارن

پسرا دیرتر همکاری میکنن

پسر من سه سالگی جیشش و گفت ولی تا پنج سالگی تو شلوارش پی پی میکرد ازش میترسید

الانم شب ادراری داره

با اینکه اصلا دعواش نکردم

نه بابا بگو واسه منو دوسه روزش بود از پوشک گرفتم.یه چی گفت بچه ۹ ماهه چ میفهمه که از پوشکش بگیرتش

من هی گفتم دو سال و نه ماه گفت نه دیگه نه ماه 

منم گفتم اصلا حرف ک‌ هیچ آوا هم نمیتونه بگه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

من تو این مورد اصلا با جایزه دادن موافق نیستم، این روند طبیعیه باید انجام بده جایزه نمی‌خواد 😑 یکی دو بار جیش کنه تو شلوارش خودش بدش میاد می‌ره دستشویی، من با پسرم کاری نداشتم انقدرررر نگه می‌داشت آخر یه ذره به شلوارش جیش میکرد فوری می‌رفت دستشویی

عزیزم بچه ها با هم فرق دارنپسرا دیرتر همکاری میکننپسر من سه سالگی جیشش و گفت ولی تا پنج سالگی تو شلو ...

ای وای من، من هنو پسرم و نگرفتمش از پوشک یه هفتس میترسه پی پی کنه پدر منو دراورده

نمیدونم والامن سه سالگی به زور گرفتم اون گفت نه ماهگی

منم میتونم بچه رو باز کنم هی اون جیش کنه تو زندگیمبگم اره نه ماهگی گرفتمش. باور نکن

بچه من از همون هشت نه ماه بعد اینکه دسشویی میکرد خبرمیداد. چون بدش میومد کثیف باشه

اطرافیان میگفتن تو تنبلی بچه امادس نمیگیریش. در حالی که من میدونم الان اصلا کنترل نداره

میزارم بعد سه سالگی. 

همتا اسم خـودمه♥
روشت چی بود

اول اینکه وقتی بچه رو از پوسک گرفتی دیگه نبابد پوشکش کنی..حتی موقع خواب یا بیرون ....هر ربع ساعت ببرش برای جیش..یا بزارش نیم ساعت بمونه توی حیاط یا حمام بهش بگو جیش کن تا جیش کنه..من دخترم اول از دستشویی میترسید میبردمش توی حمام میگفتم جیش کن و کلی طول میکشید تا بلاخره جیش میکرد..دخترم سر پا چیش و پی پی میکرد منم اجبارس نمیکردم که حتمن بشینه روی سنگ ..میراشتم هرجور راحته...وقتی توی خونه خووشو خیس مبکرد دعولش نکن اصلن فقط بش بگو نگا کن خیس شدی همه جات خیس شد کثیف شدی بوی بد گرفتی..با مهربانی بش بگو..من کم کم خووش متوجه کثیفی و بوی بدش میشه و دیگه بدش میاد که دوبارا خودشو کثیف کنه و کم کم هدایت میشه سمت دستسوبی.و متوجه میشه اگه به خودش جیش کنه بوی بد میگیره...براش شورت عینکی بگیر که اگه پی پی کرد نریزه توی خونه..

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
من بدبختم تا میگفتم جیش مامانم با دمپایی میفتاد دنبالم سیر فحشم می‌کرد که خدا ذلیلت کنه پس کی بزرگ م ...

اخی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
منم میتونم بچه رو باز کنم هی اون جیش کنه تو زندگیمبگم اره نه ماهگی گرفتمش. باور نکنبچه من از همون هش ...

والا دکتر به من گفت دیر بگیری بهتر تا شب ادراری بگیره

من سه سالگی گرفتم

والا دروغ گفته بد هم دروغ گفته 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نمیدونم والامن سه سالگی به زور گرفتم اون گفت نه ماهگی

بابا بخدا نه ماهگی قفلهههه قفلللللل

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
بیشتر ببینید