2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتار درمانی جایی نبردیش؟

یکساله میبرمش

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید
والا دکتر به من گفت دیر بگیری بهتر تا شب ادراری بگیرهمن سه سالگی گرفتموالا دروغ گفته بد هم دروغ گفته

اره. همه اش بستگی به امادگی بچه داره دخترای خواهرشوهر من دو سال تفاووت ستی دارن دومی هم انگار چسب بود به اولی. اولی دسشویی میرفت دومی هم میرفت پشت سرش نگاه میکرد. دو سالگی ی چند باری رفته بود دیده بود خودش پوشکش رو دراورد

ولی پسر من سه سالگی پدرمو دراورد تا یاد گرفت. اونم چون ی دفعه بازش کردم قبلش هیچ امادگی و اشنایی نداشت 

همتا اسم خـودمه♥
چند سالگی وقتشه ؟ میترسم تو سه سالگی لج کنه دخترم تو یک سال و ده ماهگی همکاری کرد بعد احساس میکنم پس ...

چه دخترت زود بوده باریکلا

سه سالکی عزیزم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

خب بدنش اماده نیست چرا براش تروما میسازید ؟ دختر من نزدیک ۴ دیگه پوشک نشد برای جیش، تا ۴ سال و ۳ماه هم دوس داشت تو پوشک پی پی کنه

تا ۵ سالگی هم شبا تو خواب پوشک میشد 

هر بچه ای سیستم بدنش متفاوته ، هم برای اینکه تو خودش جیش می کنه اذیت میشه هم برای دعوا کردنش