2777
2789
عنوان

مهمون حبیب خداس ولی چرا الان اخههه

1275 بازدید | 50 پست

من همسایه مامانمم مهمون اومده خونه مامانم خودشون خودشونو شب دعوت کردن خونه من

اولین باره مهمون میخواد بیاد خونم، ماهیچه میخوام بزارم بپزه

کبابم جوجه باشه یا کوبیده؟!

سالاد و دسر اینام درس میکنم

ایششش مردم فامیل دارن مام فامیل داریم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودشون خودشونو دعوت کردن ناراحتی؟فامیل نزدیکن؟

اره خب من تا حالا این همه مهمون خونم نیومده 🥲

پسر عمو ها باباممن هم فامیل خودمن هم شوهرم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
این همه خرج برای همسایه مادرت؟؟؟؟؟زرشک پلو درست کن تموم شه

نه میگه خونه خودش کنار مادرشه یعنی همسایشه 

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید
این همه خرج برای همسایه مادرت؟؟؟؟؟زرشک پلو درست کن تموم شه

بابا خودم همسایه مامانمم 

اونا فامیلن

بیشتر ببینید
تو چرا همچنین غذایی میخوای بزار؟!!!اگه شاکی این غذا رو نزار !!!خیلی عجیبین

خب کوفت پلو بدم بخورن؟!🥲

بیشتر ببینید