2777
2789
عنوان

مهمون حبیب خداس ولی چرا الان اخههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فامیلای ماهم خودشون خودشونو دعوت میکنن😑یه نوع غدا بزار

اییییی خدا اینارو منقرض کن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
کوفت پلو نه یه غذای ساده تر زرشک پلویی چیزی تویی که شاکی دعوت کردن خودشون

اخه همیشه میریم خونشون خیلی احتراممونو نگه می‌دارن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
خب عزیزم اونا انتظار ندارن شما چند نوع غذا درست کنی، گفتن همسایه مادرشه بجا مامانش به دخترش زحمت مید ...

بابا سه روزه خونه مامانمن دیگه چرا میان اینجا🥲😂

بیشتر ببینید
اخه همیشه میریم خونشون خیلی احتراممونو نگه می‌دارن

اسی فامیل هست خوب درست کن پذیرایی کامل کن

ولی خورشت بزاری با ماهیچه بهتر

مثلا یک قرمه سبزی یک دونه هم ماهیچه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
به به سنگ تموم میذاری که 😁

مهمون نوازیو میبنی🥲😂

بیشتر ببینید
اسی فامیل هست خوب درست کن پذیرایی کامل کنولی خورشت بزاری با ماهیچه بهترمثلا یک قرمه سبزی یک دونه هم ...

وای قرمه سبزی سختههه

بیشتر ببینید

واقعا اگه قراره اینقدر پشتشون حرف بزنی بابت اومدنشون اونم برای شام برو رک بگو نیان

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید