من همسایه مامانمم مهمون اومده خونه مامانم خودشون خودشونو شب دعوت کردن خونه من
اولین باره مهمون میخواد بیاد خونم، ماهیچه میخوام بزارم بپزه
کبابم جوجه باشه یا کوبیده؟!
سالاد و دسر اینام درس میکنم
ایششش مردم فامیل دارن مام فامیل داریم
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا فامیلای ماهم خودشون خودشونو دعوت میکنن😑یه نوع غدا بزار
اییییی خدا اینارو منقرض کن
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
خب عزیزم اونا انتظار ندارن شما چند نوع غذا درست کنی، گفتن همسایه مادرشه بجا مامانش به دخترش زحمت مید ...
بابا سه روزه خونه مامانمن دیگه چرا میان اینجا🥲😂
اسی فامیل هست خوب درست کن پذیرایی کامل کنولی خورشت بزاری با ماهیچه بهترمثلا یک قرمه سبزی یک دونه هم ...
وای قرمه سبزی سختههه
واقعا اگه قراره اینقدر پشتشون حرف بزنی بابت اومدنشون اونم برای شام برو رک بگو نیان
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)