2777
2789
عنوان

فقط خانمای بالای سی سال جواب بدن بچه نیاد ب نظرشما

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج سنتیخانواده عقب موندهخودم ۱۷سالم بودهیچکس پشتم نبود الانم نمیزارن جدا شممادرم ۸تا بچه عقده ای ...

یکم تحمل کن ببین چند سال دیگه شاید به لطف خدا جدا شدی

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید
شوهرت ۱۸ سال ازت بزرگتره؟

آره همه چی به کنار این یه مورد خودش دنیایی مشکله

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

عزیزم مشکل از اختلاف سنیتون هست

برای بچه دوم برای همسرتون واقعا داره دیر میشه و فقط خودش رو داره مبینه ولی برای شما همون اولی هم زود بوده چه برسه  اولی اینقدر کوچکه اذیت میشی با بچه دوم

ولی وقتی زندگی با این اختلاف سنی رو قبول کردین یکی باید کوتاه بیاد

ازدواج سنتیخانواده عقب موندهخودم ۱۷سالم بودهیچکس پشتم نبود الانم نمیزارن جدا شممادرم ۸تا بچه عقده ای ...

اصلا اینجوری به قضیه نگاه نکنم اینقد‌گارد نگیر تا شوهرم نگه میرم زن میگیرم. هیچکس نمیتونه مجبورن کنه بچه دوم بیاری اونم‌الان. پس با همسرت بشین قشنگ صحبت کن. بگو بچه اول کوچیک‌گناه داره نمیتونی به دو تا بچه برسی بزار این بزرگتر بشه بعد راجع بهش صحبت میکنین. از الان همه ش نگو نه نمیخوام‌و فلان .. الکی جو‌خونه رو برای خودت خراب نکن. بگو الان شرایط جسمی و روحی ندارم. بچه‌گانه داره رشدش عقب میمونه و ...

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

الان که واقعا زوده حداقل اولی سه سالش شد اونم اگر حال روحی خودت مساعد بود بیار 

وضع مالی تون خوبه؟!

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

آره همه چی به کنار این یه مورد خودش دنیایی مشکله

مادرای اخر الزمانن بچشو داده به مرده ۱۸ سال تفافت سنی بعد بش میگه زود زود بچه بیار تا بر نگرده پیشش 

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی❤🌺🌼🌼

منم بچه دوم نمیخواستم

همسرم اصرار داشت بیاریم

اصلا به لحاظ روحی آمادگی نداشتم

ولی بر خلاف میل باطنم باردار شدم

و حتی یه هزارم وقت و انرژی که واسه بچه اولم میذاشتم واسه دومی نذاشتم

به شدت عصبی شدم و همش طفلیارو دعوا میکنم

اگه آمادگی نداری اشتباه مارو نکن

به بچه دومم نه شیر خودمو دادم

نه براش کار خاصی کردم

خیلی در حقش کوتاهی کردم ولی واقعا دست خودم نیست

نمیکشم اصلا 😔

روحم خیلی خسته ست

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
الان که واقعا زوده حداقل اولی سه سالش شد اونم اگر حال روحی خودت مساعد بود بیار وضع مالی تون خوبه؟!

از لحاظ مالی میتونه دوتا رو تامین کنه

اما برا اینده شون ن

همین یکی واقعا کافیه

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

اصلا اینجوری به قضیه نگاه نکنم اینقد‌گارد نگیر تا شوهرم نگه میرم زن میگیرم. هیچکس نمیتونه مجبورن کنه ...

الان فقط خدا داره کمکم میکنه

۱سال بیشتره جلو.گیری نداریم

نزاشت

تنبلی دارم شانس اوردم

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀