2777
2789
عنوان

فقط خانمای بالای سی سال جواب بدن بچه نیاد ب نظرشما

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 60 پست

راستش نمیخوام اذیتت کنم حالا هم شده ولی از سنت تعجب کردم فکر کردم ۳۰ سال رو داری ولی تو این شرایط نه نیار

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اینهمه اختلاف سن با شوهرت داری

ازدواج سنتی

خانواده عقب مونده

خودم ۱۷سالم بود

هیچکس پشتم نبود الانم نمیزارن جدا شم

مادرم ۸تا بچه عقده ای مریض تربیت کرده

انتظار داره منم هر روز بزام

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

سنت که خوبه ولی تا وقتی حال روحی مساعدی نداری و پذیرش کامل بچه دوم‌ رو نداری نیار. 

ماه های اول تولد خیلی مهمه و توی آینده بچه تاثیر زیادی داره. مهمه که مادر حوصله داشته باشه و همه جوره به بچه توجه و محبت بده.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید
ازدواج سنتیخانواده عقب موندهخودم ۱۷سالم بودهیچکس پشتم نبود الانم نمیزارن جدا شممادرم ۸تا بچه عقده ای ...

حرف حقیقت جواب نداده

10 تا نیار 2 تا بیار بچت تنها نباشه

میخای هروز افسرده شه بگه مامان اونا برادر یا خواهر دارن 

سنت کمه و هنوز فرصت داری برای فکر کردن به بچه دوم. همسران سنش زیاد نیست فرصت داره. 

بچه دوم خوبه ولی به وقتش. بزار بچه ت از پوشک دربیاد. وقتی یه سالش بشه واقعا از هر لحاظ راحت میشی اونوقت بهش فکر می‌کنی. چون بچه ت تنهاست و خودتم بیشتر اذیت میشی دوتا باشن خیلی راحت میشی بعدا. ولی خب الان خیلی زوده چون سنت هم کمه بچه ت هم خیلی کوچیک. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
سنت برای بچه اولم کمه عزیزم بچه دوم چیه اخه دیگ نمیفهمم اینهمه اصراربقیه رو!بعد همسرت چی میگه این چ ...

جمله اخرت خیلی تاثیر گذار بود عزیزم ممنونم

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

سنت کمه بچه ات هم کوچیکه . شوهرت باید درک بیشتری داشته باشه . از سن شما موقعیت شما ..... راستش من باشم بخاطر شوهری ک درکم نمیکنه و در سختی‌ها کنارم نیست بچه نمیارم . دو تا بچه کوچیک شوخی نیست . من خودمم چون شرایط جسمی و اعصاب نداشتم یدونه دارم 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

ببین اگر به زندگیت خوش بینی و شوهرتو دوست داری بیار یکی دیگه. با هم بزرگ میشن یه دوره کوتاهی سختی داره ولی خیلی بدرد هم میخورن و باهم همبازی میشن. چون شوهرتم دوست داره بزار آتیش بخوابه. همسرت از لحاظ دلیل سنش حق داره چون واقعا دیگه داره ۴۰ سالش میشه. به هرحال اختلاف سنی زن و سوهر زیاد که باشه همچین مشکلاتی هم داره. برای لچه داری از مادرت کمک بگیر. عادت به شیرخشکشون بده که خیلی اذیت نشی

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا