دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من نتونستم بیشتر از چند خط از تاپیکش بخونم مطمئنم اگه کامل بخونم شدیدا افسرده میشم من از نزدیک مریضای سرطانی رو لمس کردم و میدونم که دلشونو فقط خدا میتونه آروم کنه خدا همه مریضای رو شفا بده و روح می می ناز عزیزم قرین آرامش کنه
هر کاری میکنم لینکش برام باز نمیشه تاریخشو نگاه کنم.تاپیکو خودش زده ،خیلی قدیمیه.
فکر کنم به خاطر تغییرات سایت تاریخا جا به جا شده . ولی دلم خیلی گرفت به خاطرش . چقد قوی بوده . منم مشکلات دارم نه به اندازه اون ولی خیلی ضعیفم خدا همه رو کمک کنه
تاپیکش رو زوده تاریخ ا/ 96 مطمئنید فوت شده . خیلی ناراحت شددددم 😢😢😢😢آخه چراخدایااااا بچه هاش الا ...
عزیزم واسه تعییرات سایته یکم ریخته بهم در حال حاضرم توسط اشناهاش بروزرسانی میشه براش فاتحه میخونن
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔