2777
2789
عنوان

چه قدر عشق ابدی مبتذله

| مشاهده متن کامل بحث + 6953 بازدید | 120 پست
این سرمایه دارا و کله گنده ها و بالا بالاها رسماا دارن زن و تبدیل به کالای جنسی میکنن و همه جوره ازش ...

اینا همون طرفدارای ززآ هستن دقیقا، و چه حرف منطقی زدی شما

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر هر کی میبینه واقعا

باید از شما اجازه میگرفتن ک ببینن؟

چه چیپ

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

باید از شما اجازه میگرفتن ک ببینن؟چه چیپ

چیپ تویی که نگاه میکنی

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

چیپ تویی که نگاه میکنی

💩 خوری مردمو نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خاک بر سرشون کنن منم درک نمیکنم واقعا

یه تیکشو دیدم حالم بهم خورد داشت میگفت لباساتونو در بیارین همدیگه رو ببینین ادای نجیب هارو هم در نیارین😐😐بعد پسره گفت نجیب چیه من الان شلوارمم در میارم

همین الان بگم من اصلا مسلمون نیستم ولی واقعااا اینا ربطی به دین و مذهب نداره، حال بهمزنه

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
بیشتر ببینید
باز یه برنامه ساخته شد که مردم همه مشکلات جامعه رو بندازن گردنش خب این عشق ابدی نشد لاو ایلند رو میب ...

پس دقیقا قراره برنامه برای چی ساخته بشه 

شاید شما ساده انگاری کنید پلی جریان فکری ک پست این برنامه هاست ساعت ها زمان میزارن برای تاثیرگذاری رو ذهن شما

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

نکن دخترروی همسرت تاثیر منفی میزاره

😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40