2777
2789
عنوان

چه جوریه که

96 بازدید | 16 پست

من پسر دلم میخواد پولایی که سر ماه به عنوان حقوق میگیرمو ذخیره کنم و بعدش کارت گرافیک کامپیوترمو ارتقا بدم یا مانیتور کامپیوترمو پیشرفته تر کنم یا مثلا لب تاب قدرتمند بخرم و اصلا نمیتونم تصور کنم برای دختر خانمی که مثلا زنمه بخوام خرج کنم

مطمئنم دختراییم که درامد دارن واقعا دلشون نمیخواد به جز خودشون خرج کس دیگه ایو بدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید ولی شما وقتی ازدواج کنی یا وارد رابطه بشی یعنی من بعنوان مرد رابطه باید یه حس ساپورتیوی بودن داشته باشم و مسئولیت پذیری داشته باشم

اون دختر خانم وارد رابطه نشده که هم بهت عشق بده هم خرجت کنه که

قاعدتا باید بدونه که برات مهمه و دوسش داری و بعنوان یه رفتار مردونه باید بدونی وظیفته خرج کنی

مثل اینه که اون دخترم بگه من برای رفع نیازات کاری نمیکنم برات معقوله؟!!!

خب حق داری هیچوقت ازدواج نکن و تا آخر عمر فقط برات خرج کن

بنظرم تصور این که یه پسر چه جوری میتونه پولیو که دستمزد گرفته رو برای دختری خرج کنه ؟؟؟ اخرش فک کنم غرم میشنوه که مثلا چرا سلیقه منو لحاظ نکردی

د اخه بگو پول خودشه دیگه

بنظرم تصور این که یه پسر چه جوری میتونه پولیو که دستمزد گرفته رو برای دختری خرج کنه ؟؟؟ اخرش فک کنم ...

وای خدا  اسم اینجور آدما رو میزارم خسیس وخیلی هم ازشون دیدم حاضر نیستن برا خانوماشون خرج کنن  

با این حساب دور ازدواجو خط بکشوارد رابطه هم نشونه خودتو اذیت کن نه اون دختر مردموبرو کارت گرافیک ارت ...

میگن تا سنت کمه ازدواج کن چون بعدش که پخته تر شدی و سنت بیشتر شد سمت ازدواج نمیری......

همین الانش دختریم بخواد باهام صحبت کنه یا شماره دختریو بگیرم شب به جای پیام دادن بهش یا میرم برنامه نویسیمو ارتقا میدم با کامپیوتر یا بازی میکنم یا میخوابم که فرداش برم سر کار تا اخر ماه بتونم لباسای خوب تریو بپوشم

وای خدا اسم اینجور آدما رو میزارم خسیس وخیلی هم ازشون دیدم حاضر نیستن برا خانوماشون خرج کنن

دخترا بد ترن حتی من شنیدم دختری که کار کنه پولشو واس خودش به زور خرج میکنه

وای خدا اسم اینجور آدما رو میزارم خسیس وخیلی هم ازشون دیدم حاضر نیستن برا خانوماشون خرج کنن

نه ببین واقعا من به عنوان شغل دوم که پول بنزینم و اینترنتم و پیتزامو در بیارم میرم اسنپ به عنوان شغل دوم روزی ۲ ساعت اسنپ میرونم و بقیشم که کار خودمو دارم واقعا پولم برکت میکنه و سر ماهم ماشالا پس اندازم میکنم....

بد فک کن وقتی ازدواج کنی هزینت طبیعتا دو برابر میشه.....

در حالی که پولام دو برابر نمیشن

میگن تا سنت کمه ازدواج کن چون بعدش که پخته تر شدی و سنت بیشتر شد سمت ازدواج نمیری......همین الانش دخ ...

خب احتیاج به زن نداری😂

ولی بنظرم یه روزی پشیمون میشی از این رویه

نمیدونم چند سالته منم مخالف ازدواج زودم

ولی سنت زیاد شه سخت میشه یکم برات همه چی

دخترا بد ترن حتی من شنیدم دختری که کار کنه پولشو واس خودش به زور خرج میکنه

ما خانما اگه خسیس باشیم  اشکال نداره هر چند اینطور نیست که میگی من حتی دیدم به شوهراشون هم کمک میکنن 

ولی یه مرد اگ خسیس باشه اصلا قابل تحمل نیست بنظرم تو آزادی  وتا آخر عمر مجرد بمون و هیچ زنی رو بدبخت نکن همون طرح سایتو تو بزن

خب احتیاج به زن نداری😂ولی بنظرم یه روزی پشیمون میشی از این رویهنمیدونم چند سالته منم مخالف ازدواج ز ...

خب من ۲۶ سالمه....

بنظرم دختر یا پسر برای هیجان اولیش پا میدن به ازدواج و بعد ۴ سال فقط با هم کنار میان(( یا اخلاقای گند همو عادت میکنن و از هم راضین ولی خب بیشتر بهونه های همو تحمل میکنن)) 

ولی الان مثل گذشته نیست که هیجانی تو زندگیت نداشته باشی

خودم شبا قبل خواب با پلیسیشن پنجم کالاف دیوتی انلاین پلی میدم با دوستان....هیجان داره و اگه مهارتت خوب باشه و اول بشی مورد ستایش بقیه واقع میشی و هیجانش بشدت زیاده و تو این ۴ ۵ سال از هیجانش کم نشده.....

از بچگی ددران دبیرستان دانشگاه با این که میتونستم مثلا با دختری وقت بزارم ترجیه میدادم با کامپیوتر وقت بزارم....

و خب روز به روز با پیشرفت تکنولوژی و بزرگ تر شدنم بازی ها هم بزرگتر میشن و هیجانشون بیشتر