من پسر دلم میخواد پولایی که سر ماه به عنوان حقوق میگیرمو ذخیره کنم و بعدش کارت گرافیک کامپیوترمو ارتقا بدم یا مانیتور کامپیوترمو پیشرفته تر کنم یا مثلا لب تاب قدرتمند بخرم و اصلا نمیتونم تصور کنم برای دختر خانمی که مثلا زنمه بخوام خرج کنم
مطمئنم دختراییم که درامد دارن واقعا دلشون نمیخواد به جز خودشون خرج کس دیگه ایو بدن
ما خانما اگه خسیس باشیم اشکال نداره هر چند اینطور نیست که میگی من حتی دیدم به شوهراشون هم کمک میکنن ...
همین طرح سایتی که قراره در اینده شاید بشه شغل دومم (( بیشتر واس یاد گیری علم کامپیوتر بیشتر دنبالشم و یکمم علاقه دارم )) اگه نبود که نمیتونستیم نظراتمونو با هم به اشتراک بزاریم.....
راستش الانم دهه ۶۰ و ۵۰ نیست که اوج هیجان ازدواج باشه و عشق و عاشقی....بنظرم بازی های ویدیویی و انلاین انقدر لذت بخش هستش که جاشو با چت کردن یا حتی بحثای عاشقونه بگیره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.