2777
2789

قشنگا ببخشید شاید سوالم مسخره باشه

ولی بنظرتون گربه هایی که تو کوچه ها زندگی می کنند بعد اینکه مردن می‌رن بهشت؟ یا یجایی که خیلی در آرامش و امنیت باشن❤️‍🩹

من فقط اینجوری میتونم تحمل کنم💔

تو تاپیک های قبلم توضیح دادم ولی اگر بخوابد الان هم کامل تر توضیح میدم💔😭

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشت ندارن آخه 😐

پس وقتی مردن کجا میرن؟🥲

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید
ارهبنظرم خدا حیوونارو خیلی دوست داره

نمیدونم😭

اگر دوست داشت نباید آنقدر زجرشون میداد🥲

بیشتر ببینید
بله عزیزم تمام موجودات روح دارن

بنظرت یه جای خوب می‌رن؟

مخصوصا گربه هایی که به قتل رسیدن🥲💔

بیشتر ببینید
پس چی میشن مگه میشه؟ مثلا یه گربه خیلی اذیت بشه تو زندگیش بعد بمیره دیگه هیچی نیست براش بعدش

وای نکو تروخدا😭😭

حالم بدتر شد همینجوری افتضاح بودم😭🥲

بیشتر ببینید

من درمورد حیوانات چیزی نشنیدم متاسفانه ... اما اونم یک موجود در حال رشد بوده قطعا باید بهشت و جایی خوبی براش باشه ... چقدر خوب که اینقدر مهربونی اما دلیل نمیشه که همه کاراتو کنسل کنی و زندگیتو نابود کنی 

سردار شش ماهه 😭از آن بالا چه میبینی .... از روی دست خسته بابا چه میبینی ....من که در این صحرا سیاهی می‌رود چشمم 😭😭💔فرزند دلبندم تو در گرما چه میبینی ... من که جز گریه در این پایین چیزی نمی‌بینم سردار شش ماه تو از بالا چه میبینی ...

بیشتر ببینید

کاش اینو باز نمیکردم،رو حیوانات بخصوص گربه ها خیلی حساسم و حالم بد میشه،کاش خدا بودم مراقب همشون بودم

عزیزم بعد مرگ همه در آرامشن،نگران بدشون نباش،جاشون خوبه قول میدم

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

حيوانات نيز در عالم خود به اندازه قدر و منزلت شان، در عالم ديگر محشور خواهند شد و در جايگاهي متناسب با خود (نه از بهشت و جهنم) در خوشي يا عذاب خواهند بود. پي نوشتها: 1 - انعام (6)، آيه 38.

مثل اینکه اینطوری نیست

شکرت🌱🦋 

بهشت برای کسی هست که انتخاب کرده کار خوب بکنه در واقع حیوانات هرکاری میکنن از روی غریزه هست و اختیاری ندارن پس بهشت و جهنم معنی نداره براشون 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید