2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاید اگر مذهبی هم باشید که خیلی عالیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 50 پست
من درمورد حیوانات چیزی نشنیدم متاسفانه ... اما اونم یک موجود در حال رشد بوده قطعا باید بهشت و جایی خ ...

امیدوارم,,,

مرسی محبت داری

ولی حالم خیلی بده میدونی اون هشت سال پیش ما بوده من بزرگش کردم😭

خیلی گربه مظلومی بود

الهیی کاش من بجاش میمردم😭😭

فهمیدی ماشین بهش نزده بود و بهش تیر شلیک کرده بودن😭😭

اومدم حموم ولی فقط دارم گریه میکنم💔

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش اینو باز نمیکردم،رو حیوانات بخصوص گربه ها خیلی حساسم و حالم بد میشه،کاش خدا بودم مراقب همشون بود ...

ببخشید عزیزم

خوبه تاپیک  دوتا قبلی ام رو باز نکردی😭😭

وای خداااا حالم خیلی بده میدونی فکر نکنم کسی بتونه حالم رو درک کنه اومدم حموم ولی فقط دارم گریه میکنم که حال شوهرم بدتر نشه😭

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید
حيوانات نيز در عالم خود به اندازه قدر و منزلت شان، در عالم ديگر محشور خواهند شد و در جايگاهي متناسب ...

✨👌👌

هیچ کشوری با جنگ خارجی نه آزاد شده و نه آباد... گلایه ها بمونه واسه بعد... از چوپان متنفری دلیل نمیشه رفیق گرگ بشی!ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده

تو زندگی پس از زندگی یه آقاهه گوشفنداشو زده بود بعد تو تجربه ایی که داشت ، اون گوسفند ها هم با هاش بد رفتاری کردن عین خودش ، این آقا موچه ها رو میکشته بعد اون دنیا مورچه ها اینو لگد میکردن ، می مرده دوباره زنده می شده و مورچه بعدی عذاب می دادش 

حالا نمی دونم حیوانات اون دنیا چه جایگاهی دارن!

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

حيوانات نيز در عالم خود به اندازه قدر و منزلت شان، در عالم ديگر محشور خواهند شد و در جايگاهي متناسب ...

یعنی امکان داره جای خوبی نره؟😭

بیشتر ببینید
آره قطعا میرن بهشت

وای خدا کنه😭

الهییی بمیرم براش فکر میکنی درد کشیده؟🥲💔

بیشتر ببینید
تو زندگی پس از زندگی یه آقاهه گوشفنداشو زده بود بعد تو تجربه ایی که داشت ، اون گوسفند ها هم با هاش ب ...

خدا کنه همینجوری باشه🥲💔

خدا کنه 

….

میدونی اه ولش کن اعصابت رو خورد نمیکنم🥲💔

بیشتر ببینید
بهشت برای کسی هست که انتخاب کرده کار خوب بکنه در واقع حیوانات هرکاری میکنن از روی غریزه هست و اختیار ...

پس کجا می‌رن؟🥲

بیشتر ببینید
امیدوارم,,,مرسی محبت داریولی حالم خیلی بده میدونی اون هشت سال پیش ما بوده من بزرگش کردم😭خیلی گربه م ...

احساسات و درک میکنم 

من خودم بچه بودم جوجه ام وقتی مرد خیلی گریه کردم تازه جوجه نبود که عین آدم رفتار میکرد 

صبح ها قایم میشد که من پیداش کنم ... وقتی صداش میزدم سریع میومد پیشم 

خوشبختی یعنی وقتی حالت بده  و هیچکس درکت نمیکنه یک شهید آرومت کنه ❤️❤️

ببخشید عزیزمخوبه تاپیک دوتا قبلی ام رو باز نکردی😭😭وای خداااا حالم خیلی بده میدونی فکر نکنم کسی بت ...

دقیقا واسه همین باز نکردم ببینم،حتی از حرفای الانت که حدس زدم و میدونم تقریبا چیا دیدی چیشده گریم گرفته،فدات بشم برو خودتو مشغول کن اگه میتونی

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

احساسات و درک میکنم من خودم بچه بودم جوجه ام وقتی مرد خیلی گریه کردم تازه جوجه نبود که عین آدم رفتار ...

الهیی بمیرم برات متاسفم…❤️‍🩹

این گربه خیلی خوبی بود خیلی مظلوم بود😭😭😭

همیشه برای اینکه ازم قدردانی کنه کبوتر برام شکار میکرد میاورد🥲💔

وای اصن نمیتونم باور کنم مرده اصن نمیتونم هشت سال زندگی کرده بود پیشم😭😭

اون نمیمرد یه دیوونه کشتنش 

با تیر بهش شلیک کردن😭😭😭😭

بیشتر ببینید
دقیقا واسه همین باز نکردم ببینم،حتی از حرفای الانت که حدس زدم و میدونم تقریبا چیا دیدی چیشده گریم گر ...

الهییی بمیرم برات ببخشید

نمیتونم کلا امروز مصاحبه هام رو هم کنسل کردم

آنقدر حالم بد بود دخترم رو گذاشتم پیش خواهرشوهرم حوصله نداشتم

اخه تو فکر کن کدوم روانی میاد گربه رو با تیر میزنه میکشه 

اخه احمق این بچه چیکار تو داشته🥲💔

بیشتر ببینید
الهیی بمیرم برات متاسفم…❤️‍🩹این گربه خیلی خوبی بود خیلی مظلوم بود😭😭😭همیشه برای اینکه ازم قدردانی ...

ای وای چه آدم های پیدا میشن 🥺🥺بعضی ها وجدان ندارند آخه چرا یک گربه بی آزار و زدن ...

خوشبختی یعنی وقتی حالت بده  و هیچکس درکت نمیکنه یک شهید آرومت کنه ❤️❤️

ای وای چه آدم های پیدا میشن 🥺🥺بعضی ها وجدان ندارند آخه چرا یک گربه بی آزار و زدن ...

نمیدونم نمیدونم😔😭

ای خداا

خدا دستشون رو بشکنه😭🥲💔

بیشتر ببینید