2777
2789

قشنگا ببخشید شاید سوالم مسخره باشه

ولی بنظرتون گربه هایی که تو کوچه ها زندگی می کنند بعد اینکه مردن می‌رن بهشت؟ یا یجایی که خیلی در آرامش و امنیت باشن❤️‍🩹

من فقط اینجوری میتونم تحمل کنم💔

تو تاپیک های قبلم توضیح دادم ولی اگر بخوابد الان هم کامل تر توضیح میدم💔😭

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشت ندارن آخه 😐

پس وقتی مردن کجا میرن؟🥲

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید
ارهبنظرم خدا حیوونارو خیلی دوست داره

نمیدونم😭

اگر دوست داشت نباید آنقدر زجرشون میداد🥲

بیشتر ببینید
بله عزیزم تمام موجودات روح دارن

بنظرت یه جای خوب می‌رن؟

مخصوصا گربه هایی که به قتل رسیدن🥲💔

بیشتر ببینید
پس چی میشن مگه میشه؟ مثلا یه گربه خیلی اذیت بشه تو زندگیش بعد بمیره دیگه هیچی نیست براش بعدش

وای نکو تروخدا😭😭

حالم بدتر شد همینجوری افتضاح بودم😭🥲

بیشتر ببینید

من درمورد حیوانات چیزی نشنیدم متاسفانه ... اما اونم یک موجود در حال رشد بوده قطعا باید بهشت و جایی خوبی براش باشه ... چقدر خوب که اینقدر مهربونی اما دلیل نمیشه که همه کاراتو کنسل کنی و زندگیتو نابود کنی 

من یک عاشقم... حتی اگر به این جرم چاقو زیر گلویم باشد و مجبورم کنند که انکارت کنم ... من فقط پوزخند میزنم ‌.. هیچکس نمی‌تواند تو را از من بگیرید 💔

کاش اینو باز نمیکردم،رو حیوانات بخصوص گربه ها خیلی حساسم و حالم بد میشه،کاش خدا بودم مراقب همشون بودم

عزیزم بعد مرگ همه در آرامشن،نگران بدشون نباش،جاشون خوبه قول میدم

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

حيوانات نيز در عالم خود به اندازه قدر و منزلت شان، در عالم ديگر محشور خواهند شد و در جايگاهي متناسب با خود (نه از بهشت و جهنم) در خوشي يا عذاب خواهند بود. پي نوشتها: 1 - انعام (6)، آيه 38.

مثل اینکه اینطوری نیست

شکرت🌱🦋 

بهشت برای کسی هست که انتخاب کرده کار خوب بکنه در واقع حیوانات هرکاری میکنن از روی غریزه هست و اختیاری ندارن پس بهشت و جهنم معنی نداره براشون 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید