2777
2789
ببین خیلی زنا با مرد بداخلاق ولی پولدار زندگی میکنند اما تو نمیتونی رو خرج کردن الانش حساب کنی چون ح ...

دقیقا البته خسیس نیست اصلا خسیس نیست مشخص ولی مشکل عصبی بود و غیرتی بودنو این چیزاشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل منم این که هم به شدت عصبی هم به شدت غیرتی و من زن بیرونم و نمی خوام به خاطر اقا بشینم خون ...

نه این غیرتی هست ولی کارم نداره برا بیرون رفتن

با محبتم هست خوبی های زیادی هم داره

ولی عصبی میشه توهین میکنه بددهنی میکنه دست بزن داره بعدشم عذرخواهی کامل میکنه ها

ولی من از شرایط خسته هستم

من و اون یادمون بره

خانواده هامون که یادشون نمیره چقدر خورد شدم

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

غیرتی درحالی که قبلا خودش هزار جور مهمونی این ور و اون ور رفت

خب باهاش حرف بزن

میگن چرا انقدر گریه میکنی ؟؟ .. مگه اونا میدونن شبایی که به تهش رسیدم فقط خودم بودم اشکام .. نامردیه اگه هروز و شب یادشون نکنم ..💔

از یه طرف مقایسش می کنم با هم سن و سالاش می گم خب تو دور زمون ای که پسرا دنگ می گیرن این مرد بهترین ...

حتی فکرش هم نکن بعد یه مدت که نه خودت نه بچه آت ازش محبتی ندیدین میفهمی چی گفتم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
غیرتی درحالی که قبلا خودش هزار جور مهمونی این ور و اون ور رفت

وا😐 باز اگر خودش اهل این کارا نبود یه چیزی

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

اخلاق بد رو نمیشه تحمل کرد اصلا

خودم تو همچین زندگی هستم.خودت هم عصبی و افسرده میشی بعدم بچه هات

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

اگه مجبور باشی و راهی نداشته باشی  اره میشه خیلی خوبم میشه 

هزار نفر میشناسم مالی تامین نمیکنه و اخلاقشم خوب نیست ولی دارن میسازن

اگه مجبور نباشی و حمایت خانواده و اینارو داشته باشی نه نمیتونی تحمل کنی

من بابت همین از همسر سابقم جدا شدم...خوبیایی که داشت اگه بگم شاید فکر کنم خوشی زیر دلم زده بوده...اما اون آدم دنیای من نبود.‌.‌.چیزی نبود که تهیه نکنه و کم بذاره تا جایی که در توانش بود می خرید و میاورد.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

نه من الان شرایطم همینه تو زندگیهم مالی تامین میکنههم مهربونه و محبت دارهولی بشدت عصبی خسته شدم

چطور هم مهربونه هم عصبی؟!

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

چطور هم مهربونه هم عصبی؟!

نمیدونم سوال خودم و مادرمم هست

محبت میکنه قربون صدقه میره مهربون و دلسوزم هست

ولی وقتی عصبی بشه هم فحش میده هم کتک میزنه

باز بعدش میاددعذرخواهی میگه بزنم 

منم میزنم ولی چه فایده

جلو پدرم کلی تحقیرم کرد به چه دردم میخوره این زندگی 

هم اون روانی شده هم خودم

نمیتونم درکش کنم اصن

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊