2777
2789

سال اول تولده

نمیدونم فامیل دعوت کنم یا دوستا رو فقط

یا فقط پدر مادر همسرم و خانواده خودمو دعوت کنم

شوهرمم میگه هزینش بالا میشه ولی باز سپرده به من تصمیم بگیرم

چون سال اوله دوسدارم حتما تولد بگیرم

اما نمیدونم چطوری و چه کسایی باید باشن

وتاحالا فامیلای شوهرمو دعوت نکردم بجز خانوادش اونا مارو دعوت کردن ولی

اخر همین ماهه تولد

اگه من باشم .فقط خونوادم خودم و خونواده خودش .

واقعا خرجا زیاده .

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خودتون و خانواده همسرتون باشن فقط 

بعدشم ببرش اتلیه و چندتا عکس شیک ازش بگیر اینجوری بیشتر براش خاطره میشه 

الان ک متوجه جشن تولد نیس 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

هر سال حتمااا تولد بگیر 

یه سال دو سه نفره یه سال ۱۰۰نفره بنا به شرایط خودتون

سال اول هم اصلا بچه متوجه نیست و هم شما اذیت میشی هم بچه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

فقط خانومارو دعوت کن باهم بزنین و برقصین

آدم پولشو صرف شادی نکنه صرف دوا و دکتر میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

من سال اول تولد بردمش اتلیه و فضای باز بعدم کیک نصف کردم خونه پدر مادرم و خانواده شوهر رفتم بچم کوچیک بود تو شلوغی اینا اذیت میشد امسال  میخام یه مهمونی در حد خانواده ها خودمون  بدم شاید برم کافه

سال اول رو فقط عکس آتلیه ی کیک گرفتیم من و شوهرم و کوچولو بودیم سال دوم ک متوجه شد فقط خانواده ها پدر و مادر و خواهر و برادرها بودن 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40