2777
2789

میخام داداشم و زنش دعوت کنم بعد به نظرتون بابام و مامانم بگم بیان؟

واسه شام قرمه و سبزی و سوپ خوبه ؟ با یک دسر

ژله و کیک شکلاتی هم برای بعد شام با میوه و بستنی و بقیه تنقلات 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش جای سوپ مرغ درست کنی میتونی؟ بقیش خوبه حالا سالاد هم باشه که دیگه عالی

تعریف من از عشق همان است که گفتم در بند کسی باش که در بند (حسین ع) است  اگرباهات بحث نمیکنم فقط واسه اینه که خیلی تنبلم    وگرنه جوابایی دارم بیاوببین  

بله بابات اینا رو بگو اگه خواهر برادر دیگه ای هم داری همه رو بگو 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید
کاش جای سوپ مرغ درست کنی میتونی؟ بقیش خوبه حالا سالاد هم باشه که دیگه عالی

۲تا خورشتی بد نمیشه؟

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

سوپ تو تابستون اصلا نمیچسبه فینگرفود درست کن. 

کلا واسه پاگشا باید سفرت جینگول پینگول باشه🤩

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید
بله بابات اینا رو بگو اگه خواهر برادر دیگه ای هم داری همه رو بگو

خواهر و برادر ندارم فقط عروس ناراحت نمیشه بعدش بگه اینا خانوادگی ان

پدر مادرتم بگو ،    خواهر شوهر من برای ما قیمه نثار و دلمه درست کرد  با دسر    خیلی خوب شده بود 

هدیه ام پول ارایی کرده بود  

من خودم معمولا دو جور غذا درست میکنم   

چند وقت پیش مهمون پاگشا داشتم  مرغ ذغالی و سیب زمنی شکم پر درست کردم با سالاد و ترشی اینا 

سوپ تو تابستون اصلا نمیچسبه فینگرفود درست کن. کلا واسه پاگشا باید سفرت جینگول پینگول باشه🤩

تا به حال درست نکردم میشه طرز شو بگی؟

پدر مادرتم بگو ، خواهر شوهر من برای ما قیمه نثار و دلمه درست کرد با دسر خیلی خوب شده بود هدیه ...

اینم پیشنهاد خوبیه

خواهر و برادر ندارم فقط عروس ناراحت نمیشه بعدش بگه اینا خانوادگی ان

نه عزیزم برای چی ناراحت بشه. خب مهمونی خانوادگیه دیگه 😅 به نظرم اگه پدرمادرتو هم نگی خیلی ضایس

بیشتر ببینید