2777
2789
عنوان

خانمای با سلیقه بیاین بگین برای پاگشا چی درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست

سالاد‌جز‌واجباته😂

خورشت‌سبزی_مرغ‌و‌چیپس‌خلال😍‌بی نظیره

ژله_کیک شکلاتی‌و‌مخلفات بد شام♥️عالی

نوشیدنی‌دلستر و دوغ🥂

این عالیهههههههههه

بنظر من سوپ و قورمه سبزی نه🙁🙁☹️

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

پدرو مادر خودتم دعوت کن دستور پختی چیزی خواستی بگو بهت بگم

مرسی گلم حتما 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از نظر های خوبتون❤

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

سلام عزیزم من برای پاگشای عروسمون جوجه مزه دار از بیرون گرفتم خودم تو خونه درست کردم  و کوبیده هم گرفتیم 

با دسر پاناکوتا زعفرانی (خیلی خوش طعمه) + سالاد اندونزی + کیک مرغ+ سالاد ماکارونی 

نوشیدنی و ترشی و ماست هم سر سفره بزار سفره رو قشنگ میکنه

دفعه اول از بیرون باشه یکم مجلسی تر و رسمی تره برای دفعات بعد که دعوت کردم دیگه خودم غذا درست کردم 

من عروسمون رو همراه با خانواده خودمون دعوت کردم خانواده عروس رو نگفتم معمولاً رسم ما اینه بدون خانواده عروس دعوت میکنند 

البته این تجربه منه ممکنه رسم خانواده ها متفاوت باشه