2777
2789

من واقعا پرخاشگرم دست خودم نیست

حتی مامانمم بهم میگه شبیه ادمای عقده ای شدی شبیه کسایی ک اینقد احساساتشونو سرکوفت کردن ک ی ادم عصبی پرخاشگر از اون احساسات ساخته شده

من دست خودم نیست یهو امپر میچسبونم یهو صدامو میبرم بالا یهو عصبی میشم رنگم قرمز میشه دستام میلرزه بارها برام پیش اومده پیش نامزدم 

امروز زنگ زدم گفتم فلان کارو انجام بده گفت باشه

باز تاکیید کردم چون میدونستم انجام نمیده

گفتم علی شب ازت نپرسم بگی انجام ندادما ک عصبی میشم

گفت تو خودت همیشه عصبی ای ربطش نده ب من

گفتم دلیل عصبی بودنم کیه؟گفت خودتی خداحافظ

واقعا دلم گرفت ازش 

همون دختر خوشگله😎😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب نباش اینطوری رو خودت کار کن برو قرص ا ام بخش بگیر بخور

نمیتونم دست خودم نیست 

همین دیروز واسه اینکه مدرکمو اشتباه نوشته بود تو ازمایشگاه عصبی شدم سرش داد زدم بعدشم پشیمون شدم

همون دختر خوشگله😎😂

فکر میکنم علائم خشم انفجاری داریی باید بررسی بشه 

حتما برو روانشناس بالینی مشاوره بگیر در این مورد چون الان با همسرت به مشکل میخوری فردا روز با یه بچه کوچیک هم رفتار کنی ممکنه خشمت رو با کتک زدن فیزیکی هم خالی کنی 

ناراحت شدن نداره به نظر برو دنبال درمانش 

روانشناس میتونه کمکت کنه💚

نمیتونم دست خودم نیست همین دیروز واسه اینکه مدرکمو اشتباه نوشته بود تو ازمایشگاه عصبی شدم سرش داد زد ...

پس دست کیه دست منه؟😬

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
خب خودتی دیگمشکلتو میدونی بیوفت دنبال راهکار ک خودتو درست کنیقرار نیست بقیه اخلاق گندتو تحمل کنن ک ع ...

میدونم خودمم 

ولی فعلا نمیتونم درمانش کنم خانوادم حمایت نمیکنن دلمم نمیخواد نامزدم بفهمه ک بهم بگه تو مشکل داری یا روانی ای

مامانم با اینکه هر روز خودش تحقیرم میکنه

امروز گفت بهمش بزن این الان بهت احترام نمیزاره دو سال دیگه میزنه تو دهنت

همون دختر خوشگله😎😂

فکر میکنم علائم خشم انفجاری داریی باید بررسی بشه حتما برو روانشناس بالینی مشاوره بگیر در این مورد چو ...

همین الانم همینم 

عصبی بشم یا میزنم تو سر خودم یا اینقد داد میزنم ک گلوم درد بگیره

اون سریم نامزدم پیشم بود زدم تو سینه ی اون

همون دختر خوشگله😎😂

شهرمون نداره خانوادمم میگن روانشناس برا روانیاس

الان که دیگه مثل دو دهه پیش نیست .

خدا نگه داره ویزیت انلاین رو .

اگه همراه بانک داری یا به عابربانک دسترسی داری راحت میتونی با یه روانشناس خوب در ارتباط باشی .

ببخشید اینو‌ میگم ولی حس میکنم دلیل پرخاشگریت محیط سمی خانوادت و ازدواج زودهنگامته...و به این شکل داری تخلیه روانی میشی .

بهتره یه فکری به حال خودت کنی و تصمیمات خوبی بگیری

ادم بیخود و بی جهت که پرخاشگر و عصبی نیست

عقاید من خلاف چیزیه که جامعه قبولش داره .