2777
2789
عنوان

بیرون رفتن دانشجویی بیاین بگین اینطوری بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 67 پست
احیانا دوستتون با یکی از اون پسرا تو رابطه نیست؟و قصد نداره شما رو برای رفیق پارتنرش جور کنه؟

احیانا خودم روی یکی شون کراشم😅 دو ترمه کاملا رسمی دارم باهاش برخورد میکنم طوری که همه به اسم کوچیک صداش میکنن من میگم آقای فلانی 

ولی نه اگه جنبه فاز داشتن باشه از سمت منه که دارم میگم اصلا ابراز نکردم تاحالا 

خوب اخلاقت چجوریه؟خشک نیستی؟ خودت پیش قدم شو باهاصون صحبت کن یکی یا دوبار برو تو اکیپشون

معمولیم . یکم شاید خشک ب نظر بیام.‌ولی نیستم.‌ در واقع ی مقدار زشتم برا همون 💔💔💔💔🖤

کسی آخه منو دوس نداره

میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم ب خاکی ی بار دیگم ...میخام اونا ک ذهناشون نجسه ببازن... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معمولیم . یکم شاید خشک ب نظر بیام.‌ولی نیستم.‌ در واقع ی مقدار زشتم برا همون 💔💔💔💔🖤کسی آخه منو د ...

اصلا اینجوری نگو تو باید اعتماد به نفس داشته باشی از خلیج قشنگ تری اینجوری نگو سعی کن یکم صمیمی باشی باهاشون

زندگی زیباست..🩷✨️

بستگی داره ما خودمون خیلی ساله همکلاسی هستیم و باهم خیلی اوکی هستیم بیرون میریم و اینا اگه فکر بد نم ...

متاسفانه مشکل اینجاست حتی نمیدونیم با ما اوکی هستن یا صرفا فقط میخوان وقت بگذرونن با یکی🤦‍♀️

وای اسی خوشبحالت همتون خوشبحالتون ک تو دانشگاه تنها نبودیم من الان در شرف دق کردن هستم 🤌🥲💔🙃 هیچ ...

دق کردن نداره

ببین از بین دخترا، دختر خوبی هست بهش نزدیک شو

من خودم برام مهمه با کی دوست بشم تا این حد که اگه دختر مناسبی نبود اهل پسر و این چیزها بود تنها میگشتم اما دوست نمشدم

چون دوست به شدت اثر میذاره

دوستام خدا رو شکر خوبن

بعدشم خیلی جدی گرفتی دق کردن نداره که بچسب به دذست همه این روزا فورا تموم میشه

درگیر میشی بعد حتی خودتم فراموش می‌کنی(:

خیلی وقته فکرم درگیر یکی شونه ، حس بدیه وقتی حتی نمیدونی اون طرف چه حسی داره اما با این حال تا به حال حتی با فعل مفرد هم باهاش حرف نزدم که صمیمی بشم باهاش

متاسفانه مشکل اینجاست حتی نمیدونیم با ما اوکی هستن یا صرفا فقط میخوان وقت بگذرونن با یکی🤦‍♀️

ببین دختر خوب

تو هم مثل خواهرم ، هیچ‌ پسری همینجوری نمیخواد با دخترا بگرده

اگه همینجوری بود که میرفت با پسرا میگشت دیگه

پس اگه خوشحالی و آرامش همیشگیت برات مهمه دورشون خط بکش

منم مثل خودت دانشجوام ، دبدم از این گشتنا چه داستانایی درست شده

خودم حتی سلامم بهشون نمیدم باور کن انقد راحتم انقد عالیه خدارو شکر میکنم

من تصمیم گرفتم با کمک خدا اینجوری دانشگاهو بگذرونم ، روح‌ و روانم پاک بمونه حالا تصمیم با خودته

ولی بدون این راه تهش خوب نیس

اصلا مسیرشم خوب نیسون اون فقط یه نامحرمه همین

چجوری با هم دوست میشین من انقد تنهام هیچ دوستی ندارم حتی دختر 💔

اکثرا خوابگاهیا این مدلی اند ، من خودم از اون درون گراهایی بودم که تو مدرسه تنها بودم اینجا انقدر بیکاریم اکثرا بچه ها پایه ی بیرون رفتن هستن ، همینطوری ناخوداگاه تو جمع قرار میگیری فقط سعی کن نکشی کنار و باهاشون گرم بگیری

خیلی وقته فکرم درگیر یکی شونه ، حس بدیه وقتی حتی نمیدونی اون طرف چه حسی داره اما با این حال تا به حا ...

پسرا وقتی بخوانت برات تلاش میکنن اگر تورو بخواد خودش میاد آبجی تو درگیر نشو(:

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

وای اسی خوشبحالت همتون خوشبحالتون ک تو دانشگاه تنها نبودیم من الان در شرف دق کردن هستم 🤌🥲💔🙃 هیچ ...

عزیزم به بهونه های مختلف با دیگران ارتباط بگیر ، جزوه بگیر ، درمورد استاد سوال کن ، تایمای بین کلاسا برو تو محوطه با آشنا ها حرف بزن ، تایم ناهار تو سلف غذاتو بگیر کنار بقیه بشین و صحبت کن و ....

من این کار رو سبک بازی میدونم و دخترای دم دستی اینجورین

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید