2777
2789
میترسم نتونم براش وقت بزارم‌...بغلش کنم... از محبتم بهش کم بشه...کلا درگیرم با خودم

خب صبر کن یکم بگذره، من خودم شرایطش نداشتم دیرتر بیارم چون الان نزدیک مامانمم و خودم تونستم ولی فکرشم نمیکردم اینبار بارداریم بسیار سخت گذشته تا الان اوایلم لکه بینی و استراحت مطلق الانم ک مثلا بهتر شدم دارم سنگین میشم کم کم 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بیشتر ببینید
چرا خیلی ظلم میشه توجیحشونم اینه که با هم بزرگ میشن من دوتا دارم فاصلشون ۹ساله بزرگه خیلی کمکه برام ...

حتی با فاصله ۵ سال بازم ظلمه؟؟؟

پسرم خیلی تنهاست ... طرف منو پدرش کسی نبود خلق و خوی آدم بزرگارو داره میگیره ... 

الان ک فعمیدم باردارم دنیا رو سرم خراب شده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بگم که خیلی سخته ولی براشون تفریح فراهم کنی اسباب بازی گوناگون بازی های مختلف کنن خوبه خودشون ب ...

ن خداروشکر خونم بزرگه حیاط دارم پارکینگ بزرگ اتاق جدا .. از لحاظ مالی مشکل ندارم...

میترسم نتونم با پسر بزرگم وقت بگذرونم... حواسم پیششه چون خیلی بهم وابسته ایم

نه عزیزم ، ظلم نیست ، بستگی داره خودتون چطور با بچه ها رفتار میکنید ، تازه بهترم هست ، همبازی داره

امیدوارم اینطور باشه...

چون بعضی مادرا میگن ظلمه نمیتونی با بزرگه بیرون بری خوردن و خدابیدن اولی مختل میشه... و هزاران دردسر دیگه ...

خب صبر کن یکم بگذره، من خودم شرایطش نداشتم دیرتر بیارم چون الان نزدیک مامانمم و خودم تونستم ولی فکرش ...

باردارم عزیزم...

خودم میخاستم تفاوت سنیشون کم باشه از اونطرف راحت بشم برم دنبال درس و زندگی خودم ... اونطوری سردرگم بودم...

ولی خب الان پسرم ذهنمو درگیر کرده....هرچند تنهاست و همه بچه ها رو با حسرت نگاه میکنه

۵ سال که دیگه پشت سرهم حساب نمیشه خیلی خوبه 

رفیق من بچش ۸ ماهه بود باردار شد الان خودشو شوهرش میگن ازو داریم ی ناهار با خیال راحت بخوریم ، ی شب درست بخوابیم و... 

خیلی. سخته بنظرم 

۵ سال که دیگه پشت سرهم حساب نمیشه خیلی خوبه رفیق من بچش ۸ ماهه بود باردار شد الان خودشو شوهرش میگن ا ...

والا با یه بچم سخته...الان ک من پسرم ۴ سالشه یه غذا با آرامش نخوردیم... تفریح و اینا ک بماند

من فاصله ی سه تا بچه هام با هم هر کدوم ۵ و سال و ۹ ماه هست خییییلی راضیم ، قشنگ برای بچه ی بعد عقل رس شدن درک دارن مسئولیت پذیر شدن ، حسادت و ... وجود نداره و لذت میبرن از وجود هم 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
من فاصله ی سه تا بچه هام با هم هر کدوم ۵ و سال و ۹ ماه هست خییییلی راضیم ، قشنگ برای بچه ی بعد عقل ر ...

پس نگران نباشم؟؟؟

برا بچه بزرگتر راحت وقت میزاری ...باهاش بری پارک سینما خرید.. مدرسه رفتن؟؟