یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط خدا میدونه زمان چقدر سخت میگذره اخه این سومین ای وی افمه بعد از ۲ ای یوای منجر به سقط .هرروز امپولو قرصو شیافو سختر از همشونم انتظارو انتظارو انتظار
من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اخ جون عاشق تاپیک بارداری و نی نی ام، عاشق خبر نی نی دار شدنم اینقدر کیف میکنم یکی میگه باردارم انشاءالله خدا ی نی نی دخمل خوشگل و سالم و صالح ب منم بده😊البته ب دعای شما😘💕💚🙏
منم سه روزه بی بی چک میزنم هاله میندازه. ۳ روز قبل موعد روژان خودکاری هاله پررنگ انداخت. دیروز مدیکور زدم هالش پر رنگ تر بود امروز روژان قطره چکونی زدم هالش خیلی کمرنگه. یه روژانم که خراب بود کلا خط سی هم نیوفتاد. باید دو روز بعد موعد بزنم ولی لعنتی روزا نمیگذره که