2777
2789
عنوان

آب دهن بچم خشک نمیشه

342 بازدید | 53 پست

پسرم هفت ماه و بیست و پنج روزشه آب دهنش خیلی میاد مدام دور دهنش خیسه برا دندون هم نیست چون از تقریبا چهار ماهگی اینجوریه همش منتظر دندونم اما خبری نیست به نظرتون مال چیه این آب دهن؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طبیعیه ..لثش سفته دندونش درمیاد وگرنه مطمین باش از دندونشه..بردتر زاده ی منم یسره اب دهن داشت

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید

واسه دندون خیلی دیر میاد این آبریزش از دهنش هست تا یکسال ونیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اوخی😍🥺

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
بیشتر ببینید
عزیزم برای دندون میتونه باشه معمولا از۳ماهگی شروع میشه بعدم بچه ها معمولا تا۱۸ماهگی عضلات فک قوی ندا ...

خودمم میگم برا دندونه اما بازم میبینم بجز اب دهن علائم دیگه نداره😄