2777
2789
عنوان

آب دهن بچم خشک نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 53 پست

برای دختر من که تا الان که ۱۸ ماهش هست تموم نشده😅

سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم 😍تازه پسر من با دهنش صدا در می‌آورد و این سیل رو می‌پاشد تو صورتمون یادش بخیر خیلی زود میگذره ...

وای اینم همین کار رو میکنه میگم موتورش رو راه انداخت🤣

پسر دوستم 6 ماهش بود. یبار شکلات از دهنش دراورد کرد دهن من.وایمامانش بالا اورد .میگفت کثافت چرا خورد ...

اوخوووودااااا😍😍😍😍😂😂😂😂

دلم نی نی خواست🥺

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بیشتر ببینید
خواهرم دخترش مثل شما بود بردش دکتر دکتر گفت چون رفلاکس معده داره اینجوری میشهاونم شیش ماهشه

پسر منم داشت اما فکر کردم دیگه خوب شده چون خیلی کم بالا میاره 

پسر منم داشت اما فکر کردم دیگه خوب شده چون خیلی کم بالا میاره

یه دکتر ببرش خب ضرر نداره که

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بیشتر ببینید