2777
2789
انشاالله بهتر میشی مراقب نی نی باش البته چون شیر مادر میخوره سیستم ایمنیش قویه

عزیزم میگم امروز قراره خواهر شوهرم بیاد خونه ام 

بچه کوچیک داره

صبح بهش این پیامو دادم هنوز نخونده

به نظرتون ناراحت نمیشه؟ 

سلام مریم جان
من بیدار شدم دیدم گلوم و گوشم بشدت درد میکنه فکر کنم سرما خوردم
ولی خیلی رعایت میکنم و تا فهمیدم ماسک زدم جون خودمم بچه کوچیک دارم
گفتم بهت بگم امدی ناراحت نشی بگی نگفته
چون خودمم رو این چیزا چون بچه کوچیک  دارم حساسم
ولی بازم میگم کاملا رعایت میکنم همیشه اینطور وقتا ماسک میزنم و مدام دستامو ضد عفونی میکنم

دارو میتونی بخوری برو دکتر داروی بی خطر برات بنویسه

عشقم شوخی کردم ولی انقدر گرفتاری زیاد شده که تابیدار میشی فکرت جلو تر از خودت میدو سر میز صبحانه لامصب همه جا با هات هست 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره معده ت

نهههههه😂😂😂😂

ساعت 7 املت رو خوردم

ساعت 9 نسکافه

اونم یه قاشق چون از صبحونه دخترم مونده بود حیفم تومد بریزم بره

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

کره و مربا انجیر با گردو

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
بیشتر ببینید

کره و حلوا

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید