2777
2789

مثا تابستون اموزش میبینن از مهر جدی میخونن با برنامه راهبردی ازمونا

یا از همون تابستون جدی برا ازمونا میخونن

یا کلا چجوری منظور شونه ؟

من میخوام تابستون فقد اموزش ببینم

از مهر بخونم چون پایم ضعیفه

اشتباهه ینی؟

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

اشتباهه

خوندن کنار آزمون دادن و تست زدن معنی داره

مهم نیست پایت چقدر ضعیفه باید تست بزنی و ازمون بدی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
بیشتر ببینید
اشتباههخوندن کنار آزمون دادن و تست زدن معنی دارهمهم نیست پایت چقدر ضعیفه باید تست بزنی و ازمون بدی

اره منظورم اینه اموزش ببینم در کنارش ازمون و تستم بزنم

ولی از مهر با برنامه راهبردی پیش برم و جدی تر بخونم

اشتباهه ؟و

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در تابستان، شروع به درس خواندن و تست زدن کردند. اینطوری وقتی به مهرماه می رسند، بعضی دروس را تا نصفه خوانده اند و خوب تست زده اند

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

بیشتر ببینید
اره منظورم اینه اموزش ببینم در کنارش ازمون و تستم بزنمولی از مهر با برنامه راهبردی پیش برم و جدی تر ...

برنامه راهبردی خیلی مهم نیست حالا ولی سعی کن پایه رو جمع کنی تو تابستون

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
بیشتر ببینید
یعنی در تابستان، شروع به درس خواندن و تست زدن کردند. اینطوری وقتی به مهرماه می رسند، بعضی دروس را تا ...

درسته 👌🏻👌🏻متشکرم

برنامه راهبردی خیلی مهم نیست حالا ولی سعی کن پایه رو جمع کنی تو تابستون

مرسی عزیزم حله