2777
2789
عنوان

باز بهش پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست
نمی خوادت چرا ازدواج کردی شاید از این ادم هاست دنبال تنوع و کثافت کاریه

من نمیدونم هر فکری میکردم به جز خیانت مطمئن بودم ذاتش درسته خیانت نمیکنه حداقل کلا تصوراتم برعکس شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب به نظر من اون خوشگلتره موهاش لخته باسنش بزرگه شاید لاغر تر باشه ژل تزریق کرده 🥲🥲 من زشتم یعنی ...

خدا از اون دختره نگذره اون می دونه این متاهله چرا ول‌کن نیست ...

معرفت وانسانیت چیز خوبیه که خیلی هامون نداریم...

اقایون میشه جواب بدین چرا نمیتونین مثل ادم زندگی کنید?

من قبل خواستگاریم با چند تا پسر چت کرده بودم در حد دوست معمولی همکلاسی و همکار بعد یهو کلا با همشون قطع رابطه کردم شماره هاشونن بلاک کردم از سانس بدم یادم رفته بود تو لیست سیاه گوشبم حذف کنم اونم فهمید همش به من میگفت میترسم باهات زندگی کنم ذاتت خرابه با یکی نبودی با چند تا بودی بعد درست میشد میگفت عصبی بودم گفتم حالا خودش اینطوری همش فکر میکردم نکنه واقعا من خراب کنم زندگبمو

خب به نظر من اون خوشگلتره موهاش لخته باسنش بزرگه شاید لاغر تر باشه ژل تزریق کرده 🥲🥲 من زشتم یعنی ...

به ذات طرف بستگی داره اصلا خودتو نباز شوهرت مگه از روز اول کور بوده تو رو انتخاب کرده ؟؟ 

قرار نیست هر کی رو قشنگ تر می‌بینیم بعد متاهلی بگوییم سراغش ! 

مطمئنا شما هم به اندازه خودت زیبایی فقط لطفا اعتماد بنفس رو نباز

(نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊)  تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿 در هیاهوی روزگار خدا را داریم♥️🌱 

اقایون میشه جواب بدین چرا نمیتونین مثل ادم زندگی کنید?

قهر کردن وفاصله گرفتن خانما تواین شرایط بزرگترین اشتباهه باید بیشتر ازقبل به شوهراشون نزدیک بشن جذبش بکنن و نذارن خلایی احساس کنه 

از پسندهای دلخواه شوهرشون بپرسن سعی کنن خودشونو به اون شرایط دلخواه شوهرشون نزدیک کنن

خدا از اون دختره نگذره اون می دونه این متاهله چرا ول‌کن نیست ...

مرض داره بیشعور میدونه 💔 پاشو نمیکشه از زندگیم بیرون خدا لعنتش کنه زندگیمو سیاه کرده هر روز گریه

به ذات طرف بستگی داره اصلا خودتو نباز شوهرت مگه از روز اول کور بوده تو رو انتخاب کرده ؟؟ قرار نیست ه ...

همش فکر میکنم چرا دست برنمیداره من چیکارش میکنم میره با اون حرف میزنه💔

قهر کردن وفاصله گرفتن خانما تواین شرایط بزرگترین اشتباهه باید بیشتر ازقبل به شوهراشون نزدیک بشن جذبش ...

قهر نکردیم والا شاید قهر میکردم قدرمو بیشتر میدونست