2777
2789
عنوان

باز بهش پیام میده

416 بازدید | 41 پست

دوباره دیروز دیدم با هم حرف زدن خدایا اخه من چه گناهی کردم چرا شوهرم اون دختره را ول نمیکنه بگو مرد اونو میخواستی چرا اومدی تو زندگی من دوست داشتی باهاش حرف بزنی چرا منو عقد کردی دیگه نمیکشم همش استرس و اضطراب بدبختی هام کم نیست که ممکنه حانله باشم عادت ماهانه ام ۵ روزه عقب افتاده میترسم ای خدا چیکار کنم🥲🥲🥲🥲 حق من نیست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب چرا با اون دختره که می گی حرف می زنه شاید قصدی نداره

قصدی نداره خب چرا حرف میزنه 

(نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊)  تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿 در هیاهوی روزگار خدا را داریم♥️🌱 

با خودش درباره این موضوع حرف زدی.

(نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊)  تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿 در هیاهوی روزگار خدا را داریم♥️🌱 

خوب چرا با اون دختره که می گی حرف می زنه شاید قصدی نداره

قصدی نداره چرا حرف میزنه 

چرا هر بار قسم خورده حرف نمیزنه و بلاکه ولی پیام میده  به نظر من داره خیانت میکنه چند روز پیش معاون دانشگام بهم زنگ زده منو کشت این شمازه مال کیه منم اصلا یادم نبود شماره کیه زنگ زده میگه پسره و اینا .....تهمت زد تا ثابت کردم معاون دانشگاست 

با خودش درباره این موضوع حرف زدی.

اره چند بار هر بار دعوا کردیم گفته حرف نمیزنه قسم خورده جون مامانش ولی دوباره حرف زده یک بار هم گفت گورتو گم خونه بابات نمیخوامت منم دیگه بحث بلز نکردم ریختم تو خودم به خدا هر روزتو اینه موی سفید پیدا میکنم تو سرم

قصدی نداره چرا حرف میزنه چرا هر بار قسم خورده حرف نمیزنه و بلاکه ولی پیام میده به نظر من داره خیانت ...

اها خوب نمی خواد باهات زندگی کنه تکلیف تو رو روشن کنه بره دنبال گوه کاری هاش

معرفت وانسانیت چیز خوبیه که خیلی هامون نداریم...

اها خوب نمی خواد باهات زندگی کنه تکلیف تو رو روشن کنه بره دنبال گوه کاری هاش

بهش میگم نمیخواستی اونو میخواستی نمیومدی چرا عقدم کردی میگه اگه دوست نداشتم یه لحظه هم تحملت نمیکردم

اره چند بار هر بار دعوا کردیم گفته حرف نمیزنه قسم خورده جون مامانش ولی دوباره حرف زده یک بار هم گفت ...

اگه بخوای جدا شی میتونی؟ شرایطش رو‌داری؟

اره چند بار هر بار دعوا کردیم گفته حرف نمیزنه قسم خورده جون مامانش ولی دوباره حرف زده یک بار هم گفت ...

نمی خوادت چرا ازدواج کردی 

شاید از این ادم هاست دنبال تنوع و کثافت کاریه 

معرفت وانسانیت چیز خوبیه که خیلی هامون نداریم...