2777
2789
عنوان

نمیدونم چی شده که اینجوری شدم . توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3285 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آتنا جون. عزیزم اولا که اصلا فکر نکن که فقط تو الان این مشکلو داری.چون خانوما اکثرا بعراز زایمانشون همین حالت میشن وعلتشم اینه که هم یه کم افسردگی میگیرن وهم اینکه با بچه سرشون گرم میشه وفکر میکنن با وجود این بچه دیگه تنها نیستن وتازه یاد بلاهاییکه سرشون اومده می افتن.پس این یک مساله خیلی طبیعیه که تو باید به خودت کمک کنی چون اولا که این حالت گذرا هست ودر این حالت باقی نمیمونی پس سعی کن عجولانه تصمیم نگیر تاشرایطتت بهتر بشه.دوما که این قرصاییکه دکترا میدن رو نخور چون گاهی این قرصا باعث افسردگی بیشتر یا عوارض دیگه ای میشن که به مرور زمان میفهمی.یک روزی این حالتت برطرف میشه وبه این روزا میخندی که چرا وقت عزیزت رو واسه این تایپ کردنا تلف کردی.امیدوارم زودتر حالت خوب شه خانمی.
salam atena joon manam weblogeto didam mashala khaily pesaret naze, manam bade zayeman hamintori shode boodam be khatere dekhalat haye madar shoharam 2 bar davaye badi kardim bad dige azash badam miomad ye modat , be nazare man tabiee ye bad az zaymeano bache dar shodan in moshkela , kam kam dorost mishe alan dokhtaram 2 saleshe ma shadid asheghe hamim hata bishtar az ghabl , negaran nabash