2777
2789
عنوان

خانومه بدون لباس اومد بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 57 پست
عجب نداره سبک زندگیت باهم متفاوته خود من با پیراهن کوتاه نمیرم جلو در اما با بلوز شلوار چرا حالا من ...

من کسیو ندیدم بار اول به مردی که نمی‌شناسه بگه حموم بودم یه چیزهایی میگید که تو اروپا هم قفله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونام که دنبال مردا میفتن سبک زندگیشون همینه یعنی بیحیایی

چندسال پیش فامیلمون پیک بود پیتزا برده بود در خونه یکی خانومه گفته بود بیارداخل رفته بود داخل دیده بود خانومه لخت داخل استخره گفته بود بیا شناکن بعدم یه لیف بزن پشت من

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

من کسیو ندیدم بار اول به مردی که نمی‌شناسه بگه حموم بودم یه چیزهایی میگید که تو اروپا هم قفله

من با قسمت گفتن حموم بودم کار ندارم 

هرند بنظرم حموم رفتن یه عمل عادیه که گفتنش باگ نداره 

من راجب سبک لباسیش گفتم که به اعتقادات خودش ارتباط داره 

چون این مغز شما فقط جسم رو از جنبه ی جنسی می بینه...جنبه ی جنسی یکی از جنبه ها و بعدای بدن انسانه... ...

فاز روشنفکری برندار 

ساق پا ساق پا

اون خانوم داره تو اجتماع زندکی میکنه 

تو جزیره که نیست ساق پاش واسه دو و راه رفتن باشه 

یه چیزی بگو‌ عاقل حسابت کنن

خانم های که میگید اینجوری لباس مشکلی نداره تو ایران مشکل داره شما کشور ایران لطفا با کشور های جهان اول مقایسه نکنید تفکرتون اینجا به کار نمیاد شما همون ترکیه که کشور عادی با تاب شلوارک کوتاه هم بری کنار مرد بگذری انگار که دیوار دیده نگاهتم نمیکنه من شوهر اسی منظورم نیست یه بار بد برداشت نشه مردهای دیگه رو میگم من با مانتوی اداری هم هستیم یا خانوم های دیگه تو خیابون با چادرم هستن آقایون ایرانی تو صورتشون میرن زل میزنن  که معذب میشی پس لطفاً اینقدر باز نگاه نکنید این مسائل 

من اصلا به حجاب و اینا کار ندارم ولی درست نیست چه زن چه مرد با حوله حموم بره دم در. اینکار تو خارجیا هم قفله. تو فیلماشون وقتی حوله تنشونه یکی در میزنه اجازه از طرف میگیرن میگن بزار لباس عوض کنم درو باز میکنم میرن لباس،میپوشن درو بعد باز میکنن. 

ماشالله 🌹

چون این مغز شما فقط جسم رو از جنبه ی جنسی می بینه...جنبه ی جنسی یکی از جنبه ها و بعدای بدن انسانه... ...

هررفتاری یه معنی میده

قرار نیست بیاد جار بزنه بگه من اونکاره ام که

والا ما هم نادون نیستیم نفهمیم طرف قصدش چی بوده

تازه چرا ریپ نزنیم؟ خودت میگی تبادل نظره!

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید