2777
2789
عنوان

خانومه بدون لباس اومد بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2088 بازدید | 57 پست

چون خرابه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت امشب با نظارت شما یوسف پیامبر بوده ها

😂😂😂😂

این اصطلاحات از کجاتون میارید

خدا نکشتت

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بیشتر ببینید

اینا رو ولش کن

واکنش شما چی بود وقتی شوهرت اومد

واکنش شوهرت چی بود

اینا مهمتره

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بیشتر ببینید
خب سبک زندگیشه چرا فکر میکنید هرکی شکلش شبیه شما نیست لخت و بی حیا س و دنبال شوهرتونه؟؟؟؟

سبک زندگیش توی این جامعه و بین این مردم آیا عادیه؟

وقتی بالاتنه و پا تا زانو باط باشه قطعا علتش سبک زندگی نیست تور کردن مشتریه

عجب

عجب نداره سبک زندگیت باهم متفاوته 

خود من با پیراهن کوتاه نمیرم جلو در اما با بلوز شلوار چرا 

حالا من چون شال نمیپوشم‌ یعنی قصد دارم 

یا این خانوم با پیراهن بوده باید فکر کنیم با قصد و هدف بوده 

یجوری گفتی لخت فکر کردم با لامبادا اومده دم در خب ساحلی تنش بوده دیگه

🙄🤐

همچین میگی با لامبادا فکر کردم میگی لخت مادرزاد بوده دیگه شورت تنش بوده🤔🤔🤔

بیشتر ببینید
عجب نداره سبک زندگیت باهم متفاوته خود من با پیراهن کوتاه نمیرم جلو در اما با بلوز شلوار چرا حالا من ...

میری دم در به مرد غریبه میگی حموم بودم؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید
عجب نداره سبک زندگیت باهم متفاوته خود من با پیراهن کوتاه نمیرم جلو در اما با بلوز شلوار چرا حالا من ...

برو‌بابا 

سبک زندگی 

یک کلمه یاد گرفتن 

این بی حیا بوده

خارج هم اینحوری دم در نمیان

چون این مغز شما فقط جسم رو از جنبه ی جنسی می بینه...جنبه ی جنسی یکی از جنبه ها و بعدای بدن انسانه...ساق پا برای راه رفتن هست...برای دویدن هست...برای تحریک کردن هم هست...هر بعدش کاربردش بسته به خواست طرفه...اون زن اگه اون جوری اومده منظورش لزوماً این نبوده که آره...هر وقت رک گفت آره منظورم اینه بعد میشه گفت آره منظورش این بوده...وقتی نگفته وظیفه ی انسانی هر کسی اینه به بدنش صرفاً از بعد یه جسم معمول مثل نگاه کردن به دست نگاه کردن به صورت نگاه کنن نه از بعد جنسی...اون نگفته من شریک جنسی کسی می خوام بشم.

هر کسی هم مخالفه ریپلای نکنه جنبه ی تبادل نظر داشته باشیم...تبادل نظر یعنی نظر بدیم...و نظر مخالف هم دیدیم گارد نگیریم بخونیم رد بشیم...نه مثل مفتش ها بازخواست کنیم...و اگه می خوای بگید آره اگه خودتون بودین زنه رو فلان می کردین و بهمان باید بگم نه من خداروشکر اون مرحله ی این که همه باب میل من بپوشم تا شوهرم راه کج نره رو از سر گذروندم این جوری بود وفادارا فقط تو ایران یافت می شدن.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////‏بیا آرزو کنیم!آرزو کنیم که تمامِ آن‌ هایی که قد‌هایشان تا نصفِ سطل آشغال‌ هایِ بزرگ توی خیابان هم نیست،تا کمر تویِ سطلِ آشغال های شهر،آویزان نباشند،آرزو کنیم بچه ای که تعریف مزه‌ ی خوبِ پنیر پیتزا را فقط از هم کلاسی‌ هایش شنیده و تا به حال هم خودش تجربه نکرده دیگر برایش مزه‌ ی هیچ غذایی،معما نباشد و این همه فقر زورش به ایمان ما غالب نباشد،بیا آرزو کنیم!برای ما آرزو تنها چیزی است که هنوز هم مجانیست،هنوز هم مُجاز است،هنوز هم اختیارش دستِ خودمان است!💔💔

بیشتر ببینید