2777
2789
عنوان

خانومه بدون لباس اومد بیرون

1665 بازدید | 57 پست

با شوهرم رفتیم برا کارش یک وسیله ای از دیوار بخره 

بعد سمت بالاشهر بود 

وقتی رسیدیم من گفتم حوصله ندارم پیاده بشم تو خودت برو 

رفت در زد خانومه اومد دم در یک حوله پیچیده بود به موهاش 

یک ساحلی کوتاه تا رو زانو تنش بود 

بالاتنه و زلنو به پایین لخت بود 

به سوهرم گفت سلام من که گفتم ساعت ۹ بیاین شما ده دقیقه زودتر رسیدین من حمام بودم 

اومد جنسش رو داد و بعد گفت مغازتون کجاست من فلان چیز رو لازم دارم بیام بخرم اخه وسیله ای که به شوهرم فروخت رو پرسیده بود برا خودت میخای ؟ شوهرمم گفت نه برا مشتریم میخام خانومه هم گفته بود منم فلان چیز رو میخام پس شما که کارتون همینه میام از مغازتون میبرم 

حالامیخام بدونم چرا یک زن ساعت ۹ شب باید لخت بیاد دم در 

بعدم بگه ببخشید من حمام بودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان به تو چه به تچه ها شروع میشه

حقیقتش اینه... نمیخوام مهربون باشم چون روزگار با من مهربون نبود... خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید

شوهرت آدرسو داد؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بیشتر ببینید

به خودش مربوطه

#کلیشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید

والا من که نمی‌دونم ولی لابد خواسته کمک کنه چشم شوهر شما عادت کنه🤦😂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید