2777
2789

یعنی منظورم اینه بهتره درجریان باشن یا نه؟

از یه طرف فکر میکنم بدونن فلانی تو رابطه‌اس بهتره

از یه طرف حاشیه و حرف ممکنه زیاد شه

از یه ور بعضیا ممکنه بخوان رابطه رو خراب کنن

نمیدونم بالاخره کدوم بهتره بدونن یا نه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
بهتره که نگید و مخفی باشه

چرا؟ دلیلشو هم بگید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نگین ولی می‌فهمن خودشون

خب چرا دلیلشو هم بگین

اگه بحث نگفتن باشه که کلا باید مخفی کرد متوجه نشن دیگه

بیشتر ببینید
چرا؟ دلیلشو هم بگید

خوش بین: اوایل رابطه و شناخت بهتره نگید کلا آدما چیزای خوبو خراب میکنن و این یه حقیقته

اگه بخواد رسمی تر و جدی تر شه متوجه میشن

بد بین: اگر به هر دلیل باهم نموندین،خودتون اذیت میشین اگه همه اطلاع داشته باشن.

💎🌱

انقدر بدم میومد همکلاسی ها نمی‌گفتنفکر میکردن بقیه احمقن متوجه نمیشنوالا ماها که میفهمیدیم؛ اونا خود ...

اگه بحث نگفتن باشه خب کلا باید مخفی کرد نه اینکه مشخص باشه

بیشتر ببینید
بستگی به خودتون و پارتنرتون ، حد رابطه‌تون و جو دانشگاهتون داره من یه بار نگفتمیه بار گفتم

جو اکثر دانشگاه‌ها شبیه همه حرف و حاشیه هست دیگه

من فکر میکردم بهتره بقیه بدونن که حد و مرزها مشخص باشه براشون

ولی از یه طرف دوستم گفت بعضیا هم ممکنه بخوان رابطه رو خراب کنن مثلا رو پارتنر کراش داشته باشن

ذهنم درگیر شد کدوم درسته

بیشتر ببینید
خب چرا دلیلشو هم بگیناگه بحث نگفتن باشه که کلا باید مخفی کرد متوجه نشن دیگه

چون پایدار نیست معمولا و ممکنه بعد کیس بهتری پیدا بشه وبفهمه تو رابطه این بیخیال شه 

همیشه گزینه هارو حفظ کنید 😀

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡