اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اگه بحث نگفتن باشه که کلا باید مخفی کرد متوجه نشن دیگه
انقدر بدم میومد همکلاسی ها نمیگفتنفکر میکردن بقیه احمقن متوجه نمیشنوالا ماها که میفهمیدیم؛ اونا خود ...
اگه بحث نگفتن باشه خب کلا باید مخفی کرد نه اینکه مشخص باشه
بستگی به خودتون و پارتنرتون ، حد رابطهتون و جو دانشگاهتون داره من یه بار نگفتمیه بار گفتم
جو اکثر دانشگاهها شبیه همه حرف و حاشیه هست دیگه
من فکر میکردم بهتره بقیه بدونن که حد و مرزها مشخص باشه براشون
ولی از یه طرف دوستم گفت بعضیا هم ممکنه بخوان رابطه رو خراب کنن مثلا رو پارتنر کراش داشته باشن
ذهنم درگیر شد کدوم درسته