2777
2789
خوش بین: اوایل رابطه و شناخت بهتره نگید کلا آدما چیزای خوبو خراب میکنن و این یه حقیقتهاگه بخواد رسمی ...

ممنون از نظرت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم نگه بهتره البته تابلو هم نکنه که با هم هستن

ممنون از نظرت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
میفهمن دیگه کم کم خودشونخیلی ضایس😂

خب کسی نمیخواد بگه نباید هم ضایع کنه 

بیشتر ببینید
اصلا نگید

دلیلشو هم میگی؟

بیشتر ببینید
اگه بحث نگفتن باشه خب کلا باید مخفی کرد نه اینکه مشخص باشه

از رفتارها و رفت و آمد و .‌‌‌‌... کاملا مشخصه

به نگفتن نیست

طرف خودش فکر میکنه بقیه متوجه نمیشن، ولی واقعیت اینه که اکثر این رابطه ها مشخص میشه

نه اصلا نمیگمجز حرف و حدیث و شایعه هیچی برات ندارهتو اگر با طرف کات کنی و فراموششم کنی اونا فراموش ن ...

ممنون از نظرت

بیشتر ببینید
از رفتارها و رفت و آمد و .‌‌‌‌... کاملا مشخصهبه نگفتن نیستطرف خودش فکر میکنه بقیه متوجه نمیشن، ولی و ...

خب کسی که بخواد مخفی کنه نباید هم اونقدر ضایع رفت و آمد داشته باشه که بقیه متوجه شن

بیشتر ببینید
خب کسی که بخواد مخفی کنه نباید هم اونقدر ضایع رفت و آمد داشته باشه که بقیه متوجه شن

خود طرف از نظرش رفتارها و همه چیز عادیه

حالا ما هر چی بگیم شما اصرار داری که میشه پنهون کرد

خب حتما نظرت درسته دیگه؛ پس نظر خودتو انجام بده چون درست تره

خود طرف از نظرش رفتارها و همه چیز عادیهحالا ما هر چی بگیم شما اصرار داری که میشه پنهون کردخب حتما نظ ...

دعوا که نداریم داریم تبادل نظر می‌کنیم...

بیشتر ببینید

اصلا نگو سر زبونا ميافتي

خيلي كوتاه باشه و حتما خواستگاري

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید