2777
2789
عنوان

خانومای متاهل آیا اگه شوهرتون همچین کاری کنه بهتون برمیخوره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 40199 بازدید | 620 پست
فکر می‌کنی همچین آدمی بهش بگی می‌فهمه ؟ شوهر منم دقیقا همینه من کلی براش هدیه گرفتمپنج ساله ازدواج ک ...

بیا بغلم 🥲🥲 الهی دورت بگردم درد و رنج از تک تک کلماتت مشخص بود 

هیچوقت مشاور اینا نرفتی؟ 

من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀

بیشتر ببینید
اه اون میره مسافرت زنگ میزنیاصلا محل نده اوقبزار اون بفکرت باشه ک ولت نکنه بره مسافرتبعدم پول مسافرت ...

بحث پول نیست بحث توجه و اهمیت دادنه 

مطمئنا اون آقا بهونه اش پول نیست 

فقط خیلی راحت داره زنش رو نادیده میگیره 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بحث پول نیست بحث توجه و اهمیت دادنه مطمئنا اون آقا بهونه اش پول نیست فقط خیلی راحت داره زنش رو نادید ...

خود اسی یجا نوشته من بهش نمیگم توقعمو شاید پول نداشته باشه خجالت بکشه

اینو در جواب این حرف نوشتم

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

والا منن اینو میذارم جلوی در تا ببرنش 

خودت بگو وقتی طرفت اینقدر نفهمه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

درست نمیشن به هیچ وجه

ادمو پیر میکنه خدایی 

من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀

بیشتر ببینید
بحث پول نیست بحث توجه و اهمیت دادنه مطمئنا اون آقا بهونه اش پول نیست فقط خیلی راحت داره زنش رو نادید ...

میگه زنم ک راضی هیچی نمیگه حتما سرش در نمیاد یا دوست نداره خوش خوشونشه

بیشتر ببینید
فکر می‌کنی همچین آدمی بهش بگی می‌فهمه ؟ شوهر منم دقیقا همینه من کلی براش هدیه گرفتمپنج ساله ازدواج ک ...

بی اعتنایی اعتنا میاره

یه مدت سرد برخورد کن شاید تغییری کرد...

شاید پرسید چرا دیگه مث قبل نیستی .. یه کاری کرد دلت ب دست بیاره...

من خودم باشم یا اصلا نمیگم 

یا انقد میگم و بولد میکنم موضوع که حتما بخره..ینی دیگه زوری هم شده بخره تا عادت کنه...

خیلی زشته برا مامانش بخره برا زنش نه...

اول صبی اعصابم خورد شد

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

اسی شرمنده  ی سر به تاپیک هات زدم بنظر میرسه مهرطلبی و وابستگی اسیب زننده داری . 

اگه دوست داری بیا باهم صحبت کنیم 

بیشتر ببینید
بی اعتنایی اعتنا میارهیه مدت سرد برخورد کن شاید تغییری کرد...شاید پرسید چرا دیگه مث قبل نیستی .. یه ...

از وقتی پسرم به دنیا اومد و حتی بعد زایمان هم بی توجهیش رو دیدم دیگه کامل بهش بی اعتنا شدم ولی رفتارش بهتر نشد که هیچ بدترم شد 

شوهر من یه آدم به شدت ریاست طلب کنترل گر و خود شیفته هست با اینکه از خانواده پایینیه ولی خودشون رو خیلی بالا می‌دونه . اینا خانوادگی مشکل خود شیفتگی دارن و اینجور آدما به هیچ وجه درمان نمیشن 

بیا بغلم 🥲🥲 الهی دورت بگردم درد و رنج از تک تک کلماتت مشخص بود هیچوقت مشاور اینا نرفتی؟

🙃🙃🙃 

چرا عزیزم مشاوره هم رفتم کلی .  

شوهر من مشکل خود شیفتگی داره که البته خانوادگی همینطورن و اصلا درست نمیشه این مشکل . 

بخاطر اونهمه رنجی که به من تحمیل کرد الان دو ساله قرص اعصاب میخورم حتی حین بارداری هم مجبور بودم قرص بخورم چون علاوه بر افسردگی پنیک اتک هم گرفته بودم