2777
2789
عنوان

خانومای متاهل آیا اگه شوهرتون همچین کاری کنه بهتون برمیخوره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 40333 بازدید | 620 پست
هیچ وقت دلم نیومده و روم نشده ازش مستقیم چیزی بخوامهمیشه میگم نکنه الان دستش خالی باشه خجالت بکشه

ینی چی عزیزم میشناسیش؟ 

مگه چندوقته عقدین؟! 

اگه واقعا صد در صد مطمئنی یادش نبوده خب همونجا باید بهش میگفتی پس من چی؟! با یه حالت مظلومانه 

یا با کلی ذوق بهش میگفتی عه باشه پس مزاحمت نمیشم از الان کلی ذوق دارم بیای ببینم برام چجور لباسی میگیری بعدم قطع کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

یه حقیقت تلخ

اون تنهایی اونجاس مطمئن باش پای ی زن دیگه درمیونه

چون نتونسته صحبت کنه

چون یه صحبت کوچیک کهری نداره پس داستان مشکوکه

ثانیا اون داشته بر ای زیدش خرید میکرده نه مادرش😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان درستش کن مگه خاله بازیه نمیگی بهش نترس نمیره رک بگو خواسته هاتو وظایفشو باید انجام بده قراره یه عمر باهاش سرکنیا

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
هیچ وقت دلم نیومده و روم نشده ازش مستقیم چیزی بخوامهمیشه میگم نکنه الان دستش خالی باشه خجالت بکشه

تآ برگشتن از سفرش صبوری کن

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

سلام عزیزم شما توعقدین ازهمین الان تمام تلاشتو بکن تا باسیاست از همسرت انتقاد کنی وهم تعریف کنی همینکه برای مادروخواهرش خرید میکنه بعنوان نکته مثبت بگو کنارش یجوری هم بگو دلت کادو میخاد از همسرت.با لج ولجبازی و دعوا کار درست نمیشه یا با هیچی نگفتن هم کار درست نمیشه فقط باید سیاست همسرداری رو یاد بگیریم

با لحن شوخی و عشوه میگفتی پس خانم خوشگلت چی😁

ولی بعدا حتما بگو خیلی حس خوبی میگیرم از این کار

(نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊)  تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿 در هیاهوی روزگار خدا را داریم♥️🌱 

من باشم دلم میشکنه راسش 

چطور برای خواهر مادرش پول داره حواسش هست برا من نیست؟

ولی اصلانم دوس ندارم بگم برامن سوغاتی بیار حالا چه شوخی چه جدی خودش باید یادش باشه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
اگر برگشت و هیچی سوغات نیاورد،حتما بهش بگوبگو اگر یه کم هم به یاد من بودی بد نمیشد!!@بهش بفهموناگر ف ...

فکر می‌کنی همچین آدمی بهش بگی می‌فهمه ؟ 

شوهر منم دقیقا همینه من کلی براش هدیه گرفتم

پنج ساله ازدواج کردیم تو هیچ مناسبتی هیچ‌چیزی برام نخریده 

ولی روز مادر برای مادرش حتما هدیه میخره 

صد بار بهش گفتم ازت انتظار دارم 

حتی گفتم وظیفه داری در قبالم 

تهش شدم یه آدم عقده ای و ندید بدید که چشمم دنبال هدیه های ایشونه !! 

اینجور آدما برن بمیرن واقعا 

استارتر این آدم خیلی قراره دلتو بشکنه ها 

حواست باشه 

ببین اگه طاقت بی توجهی هاش رو داری ادامه بده باهاش 

من با این مرد مریض شدم . نه محبت کلامی نه عملی 

زن رو فقط برای پخت و پز و بیگاری کشیدن و رابطه میخواست 

الآنم بچه دار شدم دیگه واقعا دستم بسته س برای رهایی از این بشر 

منم مثل تو ، همش خودمو پایین می‌گرفتم 

وقتی می‌دیدم هیچ کاری برام نمیکنه میگفتم ببین من حتی به یه شاخه گل ، یه گیره مو. هم راضیم 

فقط می‌خوام ببینم بهم توجه داری 

حتی همینا رو هم پنج سال ازم دریغ کرد

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

اسی اکثر زنای مثل تو بدبخت میشن میدونی چرا؟ چون زیادی فکر میکنن زیادی مهربونن دایه عزیزتر از مادرن زیادی بفکر جیب مردن 

تا دیر نشده ب خودت بیا باور کن بهترین مرد ها هم نیاز دارن گاهی عفریته بازی ببینن تا ادم بشن. 

چرا رحم میکنی بهش مگه اون بهت رحم میکنه؟  

خیلی قشنگ بگو عشقم انتخاب سوغاتی حق خودته ولی دلم یه شال یا کفش یا ی چیز جدید میخواد برام بیاری . 

جالبه اون انقدر رحم نداره بگه برای این زنم بخرم باز تو رحم میکنی بعضی از مردا خیلی حقه بازن نباید واستی تا خدا جوابشو بده توام حقه بازی کن 

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀 راستی قنادم 😍 سوال داری بپرس

بیشتر ببینید

اه اون میره مسافرت زنگ میزنی

اصلا محل نده اوق

بزار اون بفکرت باشه ک ولت نکنه بره مسافرت

بعدم پول مسافرت داره پول سوغات نداره 

ولی سوغاتم بیاره بازم دوس ندارم کسی ک متاهله بره سفر مجردی مگه کاری باشه

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||